GDC 2014: Bemutatkozik az EVE: Valkyrie

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A CCP kimondottan VR-headsetekre szánja az EVE: Valkyrie-t, melyben egy űrhajó pilótafülkéjében lapítunk és dogfightozhatunk az ellenséggel. A látvány lehengerlő, a cím támogatja az Oculust Riftet és a Project Morpheust is.

Az EVE univerzum ideális táptalajt biztosít a jó kis űrhajós csatákhoz, a CCP pedig lecsapta a labdát, jön az EVE: Valkyrie PC-re és PS4-re, amit Oculus Rift- és Project Morpheus-támogatással is felvérteznek.

Fejünkön a kívánt VR-headsettel kedvünkre nézelődhetünk a pilótafülkében, az űr a lábunk előtt hever, de nem sok időnk marad bámészkodásra, tömény és ádáz harcok várnak ránk! Induljon hát a futurisztikus dogfight!


7.
7.
Zuzda18
Azért a 350 dollárhoz tegyél még pár garast.
Áfa+szállítási költséggel együtt pontosan 487 dollár.(KB:112.000 ft az oculus most)
Az ára biztos hogy nem megy le 60-70-re max 5 év múlva.:)
Szerintem a sony virtua kobakja pedig....minimum 300.000 lesz.:)
6.
6.
PAtr0n
#1: Így van! A Next-Gen szó már annyira sokat használt lett, hogy már unalmas. Az Oculus riftre már akkor felfigyeltem amikor még csak gyűjtötték a project-re a pénzt, de láttam benne fantáziát. Most hogy, már megjelent a 1080p-s verzió, és egy csomó hibát kiküszöböltek, komolyan mondom lehet be fogok ruházni egyre hamarosan. Igen, 350 dollár jelenleg, ami nem kevés pénz. De megy az majd lejjebb is. Mondjuk úgy, ha már itthon 50-60k körül lesz, tuti vétel!
Nekem egyenlőre a Warthunderhez kell (pilótafülkéből valami iszonyat jó a videók alapján), na meg versenyautózni. Eyefinity? Ugyan már, nem lesz rá szükség :)
5.
5.
Lorthirash
Komoly lesz elképesztő lehet egy VR cuccal.
4.
4.
markoci555
Jól be is szédülnék, 1 perc nem kell a hányáshoz
3.
3.
simon 555
Arról tudni valamit, hogy csak VR sityakkal fog menni a játék, vagy azért játszhatom TV-n is?:)
(illetve a másik, kicsit off, hogy az olyan játék ami nem VR sisakra lett tervezve, attól még fog menni VR sityakon TV helyett?)
2.
2.
Cristiano
1.
1.
Scoo
Jobban várom a VR sisakook megjelenését, mint a nextgent vártam. Ez lesz az igazi nagy forradalom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...