GDC 2014: The Forest - dátum és trailer

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 20.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Endnight Games megerősítette a közelgő túlélőhorrorja megjelenési dátumát. Májusban egy cseppet sem lakatlan erdőben veszünk el, élelmet gyűjtünk, csinosítjuk menedékünket, és harcolunk a kannibálokkal.

Azért nem eszik olyan forrón a kását! A The Forest publikus verziója még nem végleges, a Steam Early Access programjában lát napvilágot május 22-én. Az alábbi trailer is az alfaváltozatot mutatja, ami kellően félelmetes ahhoz, hogy a műfaj szerelmesei belenézzenek.

A sötét barlangokban bizonyára nem lepkék után vadászunk, s virágot sem szedünk. A The Forest is támogatja az Oculus Riftet, mert VR-mánia van, ha nem vetted volna még észre.

14.
14.
moonborn
#7: hát ez az,ez egy erdő ! Milyen élet kell bele ? Legyen egy város a közepén hogy be lehessen szaladni a tescóba ? :D
12.
12.
Drazhar
Eddig a zombis játékokkal volt tele a padlás, most meg ezek a "survival" témák kezdenek már baromira unalmasak lenni.
Mindegyikbe van 1-2 érdekes ötlet, de megnézném van-e olyan aki tényleg mindegyiket tolja folyamatosan.
11.
11.
Cristiano
10.
10.
mykice
Nem rossz sőt nagyon is tetszik! :D
Igaz a kerítés nem sokat ért amit fel épített...... csórikám helyből át ugrotta, az a másik mutáns meg szét csapta egy ütéssel .....:D
de ez a gyűjtögetés ,építés,vadászás, túlélős feeling nagyon tetszik én zombi mutánsokat nem raktam volna a játékba...bőven elég bele a sok fekete pákó néha hentelgetni őket......stb
8.
8.
izolee69
Elég keménynek néz ki, elkezdett érdekelni.
7.
7.
Josi21
#5: Milyen életre gondolsz, vadkacsák, halak, szarvas lesz benne, gondolom medve úgyszintén. Erdőbe ennyi élet szerintem bőven elég, nem beszélve az élő fákról ! :D
5.
5.
imchristailor
Én azt remélem, hogy azért változatosabb lesz az élővilág, mert az oké, hogy volt kb. 2 millió fellógatott ember, de igazából csak a rohangáló kannibálok meg pár egybeolvasztott-sokkezű rohangáló kannibált láttam. A hangulat nagyon ütős, de ez egy nekem unalmas lenne, ha nem töltik meg ezt a gyönyörű terepet elég élettel.
4.
4.
eszem
Hát ez sokkal komolyabb mint gondoltam. A közömbösből átment érdekel állapotba.
3.
3.
ulikedegs
nálam ez kötelező vétel, minecraft survivor
2.
2.
azureknight0715
Oculussal nagyon durva lenne:D Lassan ideje elkezdeni rá gyüjteni azt majd valami végső változatát megvenni
1.
1.
giga321
Huhhh. Hát ez elég ütősen néz ki. Nagyon tetszik ez a túlélős téma meg a halászás vadászás gyűjtögetés. Illetve, hogy magamnak kell megépíteni a bunkert de előtte a nyersanyagot kell beszerezni. Csapdák meg fegyverek. Ezek a kannibál szörnyek elég érdekesek, de a végén az a két méteres csápos izé lehet már nem kéne bele. Bár így legalább valami misztikumot is belecsempésznek. Az meg, hogy open world meg hab a tortán. Elképesztően várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...