GDC 2014: Mozog a PS Vitás Borderlands 2

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 20.
  • Videó
Link másolása
A Game Developers Conference-en a Borderlands 2 PS Vitás verzióját is kiállították, erről érkezett most egy több mint négyperces felvétel. Kamerával rögzítették, de a minősége bőven tűrhető.

A spanyol Atomix weboldalnak köszönhetjük az alábbi videót, ami a Borderlands 2 PS Vitás változatát örökíti meg működés közben. Ha minden igaz, a játék tavasszal kerül boltokba, sőt bundle-ben is kapható lesz a kézikonzollal.

11.
11.
RangerFox
Várható grafikai megjelenés, de legalább nem szaggat a nagy terület ellenére sem. Ügyes, várom nagyon.
10.
10.
izolee69
PC-n imádtam, beletoltam vagy 60 órát és szinte biztos, hogy még legalább egy karakterrel végigviszem... persze nem Vita-n. :-)
Ettôl függetlenül azért nem tûnik halottnak ez a port, tuti meglesz a célközönsége.

9.
9.
Cristiano
7.
7.
TheDeathFlash
Mondjuk én :) Ps3on több mint 2 hónapos össz játékidöm volt és nem untam meg várom hogy a kezemben pl fürdés közben nyirhatnám a bullymonkokat vagy a Terramorphust :D a Gamekapocs azt felejtette el oda irni a cikkbe hogy AMERIKÁBAN LESSZ TAVASSZAL EUROPÁBAN KI TUDJA MIKOR LESSZ :) az is szóba került hogy európa csak digitálisan kap borderlands 2 öt vitára még bundleban sem valószinü :)
6.
6.
Fight!
Maga a jàtèk grafikailag nem lesz rossz de a viz az tènyleg gàz ahhoz kèpest h a assasin cree liberationba vagy killzone, uncharted-dbr milyen èlethu... Ez nem hardver miatt van hanem mert port... De vita kèzikonzol azt ne felejtse el senki.. Kivi vok eloben h nèz majd ki a vitàmon, de aki durvàn akarja tolni gamet annak ott a ps 4 :)
5.
5.
kristof97
#2: Az lehet, de a Killzone Mercenary a legszebb játék ami létezik hordozható gépekre. Simán a legszebb, és nem egy 150k-s telefon kell a futtatásához.
4.
4.
Drazhar
Én csak azt nem értem, hogy ki akarna egy Vitán Borderezni? :D
3.
3.
EnderKnight
#1: Akkor egyél sütit meg igyál colát. Kapsz tőlem egy szóbeli vállbaveregetést is. -.-"
2.
2.
mestermagyar
ÍÍÍ sejteni lehetett, és a textúrák meg a víz cseszett ronda is lett. Ez a 4 cortex-a9 mag nagyon avul, a gpu azért még elmegy, de jobb lenne egy újjabb verziónál egy újabb procimag.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...