Blogajánló: Vendégszerkesztő Special Edition

A legutóbbi blogajánlóval akaratunkon kívül, de elég nagy vitát kavartunk, ezért úgy gondoltuk, ezúttal a háttérbe vonulunk, és négy vendégszerkesztőnek adjuk át a stafétát. Lássuk őket!
  • Írta: Scoo

Kommentek

#20
maktub és FrankBlack :
Köszönöm az ajánlásokat, nagyon megtisztelő és hihetlenül jó érzés :)

Nagyon tetszett az ajánló, gratula a többeiknek :)
#19
Na ez tetszett! :)
És gratulálok... nos hát mindenkinek aki hozzájárult ehhez.
#18
YanezModerátor
Tetszett ez a fajta ajánló, ilyen jöhet még! Köszönöm nektek is skacok (FrankBlack, Maktub), hogy bekerülhettem és nagy tiszteletem azoknak, akik olvasni szokták bejegyzéseimet! Mindenki másnak is gratulálok!
#17
Köszönöm az ajánlást! :) Igyekszem majd idővel bővíteni a saját és a Ti képregényes tudásotok (lehet nem csak szuperhősökkel) és folyamatosan javulni az írásban :)
#16
Mindenkienk gratulákok arcok! :P Nekem személy szerint ApexShow rendkívül részletes és szokásához híven magas színvonalon megírt Thief tesztje tetszett a legjobban (szvsz ő a GK legjobb teszter-blogger-e, minden féle ajnározási szándékot mellőzve), de persze annak is örülök, hogy az én írásom is bekerül, amit külön köszönök FrankBlack-nek! Peace!
#15
ScooModerátor
A következő ajánlót is érdemes lesz majd olvasni, de csitt...majd kiderül ;)
#14
Szuper blogajánló lett! Köszönöm, hogy beleraktatok, és mindenki másnak is gratulálok! Aki nem jutott be, ne búsuljon. Ki tudja, lehet a következő ajánlóban ti lesztek benne! :)
#13
#10: De! Aki nem került be, az vegye magára, ne írjon több blogot, mert nem lehetnek sose olyan jók mint a fenn említett személyek.
#12
#9: Éppenséggel pont holnap! :D
De, egész héten fel sem álltam a kanapéból... XD És megint fog jönni mg 2 játék minimum.... Huh...
#11
#10: Hát azért tényleg nagyon nehéz csak néhányat kiemelni abból a sok jó blogból, ami született az elmúlt 2 hétben.

Pl. nekem is nagyon tetszett Claymen retro blogja, hiszen biztos sokan tudjátok rólam, hogy az arcade kocsmai játékgépeken nőttem fel, ezért a szívemhez legközelebb Claymen blogja állt. De pont ezért nem azt választottam, mert ez így tőlem túlságosan is elfogultnak számított volna. Ezért csak reméltem, hogy majd más ajánlani fogja helyettem.

Helyette próbáltam szem előtt tartani azt, ami Scoo irányelve is: bárki, bármilyen témában bekerülhet, aki minőségi blogot ír. Próbáltam így hozzáállni én is, és ezért is inkább egy stratégiai játék bemutatóját választottam, mert szerintem az is nagyon jól volt megírva, és figyelmen kívül hagytam azt, hogy egyébként egyáltalán nem az én műfajom a stratégiai játékok.
De hála nektek, bloggereknek, annyi sok más jó írás is született az elmúlt 2 hétben, hogy borzalmasan nehéz volt választani. Ezért is írtam én is azt, amit Scoo is szokott sokszor, hogy nem csak azok voltak a jó írások, amelyek az ajánlóba bekerültek.
#10
ScooModerátor
#7: Ilyen ez a szakma :)
Mindenesetre természetesen nekem se 100%-ig ez lett volna a listám.
Vigasztaljon a tudat, hogy amúgy is szép számmal írtak a blogodhoz :)

Ui: az hogy valaki nem került be nem jelenti azt, hogy rosszabb lenne, mint a többiek!!!!
#9
#8: Te mikor írsz megint blogot? Csaknem lefoglal a ps plus? :D
#8
Szerintem nagyon jó ötlet volt! Gratulálok mindenkinek!
#7
NorbiiiModerátor
Nem rosszból írtam, ezért vegyétek úgy hogy nem szóltam semmit! :) További szép estét minden kedves Gk-s tagnak, és olvasónak! :)
#6
#4: Én se kerültem be, mégsem sírok
#5
#4: QQ cry me a riiiiiveeeeer
#4
NorbiiiModerátor
Én eddig soha egy rossz szót nem szóltam ha nem kerültem be, mert JOGOS volt, és nem érdekelt, mert elismertem, hogy más sokkal jobbat írt, de most úgy érzem a Wii U-s tesztem befért volna ebbe a listába, igyekeztem szépen megírni, és szerintem nem lett egy összecsapott, igénytelen blog, és még gémer témában is írtam, de elfogadom a döntést! :) Én nagyon bízom a blogajánló korrektségében, miszerint nem név, hanem az adott írás alapján dől el, hogy ki kerül be, és ki nem! Köszönöm, annak aki elolvasta, és remélem senkit sem bántottam meg! Akik bekerültek azoknak meg egy nagyon nagy grat! :)
#3
Köszönöm Scoo a lehetőséget ez nekem nagyon sokat jelent és hatalmas megtiszteltetés.

Másodjára köszönném Drakecsajnak, hogy ajánlott.

Harmadjára pedig gratulálok a bekerülteknek.

Negyedjére pedig a másik 3 vendégszerkesztőnek is gratulálok.

SLi: Hiányoznak azok a jó kis szuperhősös, marvel, dc, képregény ajánlók. Szerintem bőven lenne rá igény.
#2
Fuh.
Már majdnem megijedtem, mikor az Nfs film ajánlóját megláttam.
Elnézve az ajánlott blogokat, giga ízlése fekszik nekem, sőt a blogja is jól sikerült, tehát grat.
#1
SLi
"Ha az emlékezetem nem csal, SLi és Batman voltak ebben az úttörők, mostanra viszont nagyon keveset írnak erről,"

régi szép idők, köszi szépen bro,tényleg kár érte
ja és rip Batman