A 3D Realms reagált a Gearbox vádaira

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 27.
  • Hír
Link másolása
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Gearbox Software beperelte a 3D Realmset, mivel szerinte a csapat jogtalanul használja a Duke Nukem nevet egy készülő alkotásához. A 3D Realms tagadja a vádakat.

Hosszú pereskedésnek nézünk elébe, hiszen egyik fél sem enged az igazából. Ahogy azt nemrégiben megírtuk, a Gearbox Software perbe fogta a 3D Realmset, mivel szerinte a csapat jogtalanul használja a Duke Nukem márkanevet a közelgő alkotásához. A Gearbox korábban megvásárolta a jogokat, és nem is mond le róluk.

Időközben az Interceptor Entertainment felvásárolta a megvádolt stúdiót, és a 3D Realmset, az Apogee Software-t és az Interceptor Entertainmentet tömörítő társaság most nyílt levélben reagált a vádakra.

Szerinte a Gearbox csak a Duke Nukem Foreverhöz tartozó jogokat vásárolta meg tőle, és a szerződésben kitértek arra is, hogy a 3D Realms befejezhet és kiadhat egy videojátékot "Duke Nukem Survivor" címmel. Azt is állítja továbbá, hogy a Gearbox egyáltalán nem vette meg a Duke Nukem védjegyét.

A Duke Nukem Survivor vélhetőleg a februárban megszellőztetett Duke Nukem: Mass Destructiont takarja.

9.
9.
GAMEROD
Nekem a DNF bejött, el lehetett vele szórakozni. Már ezerszer le lett írva hogy azért lett olyan amilyen mert késtek 13 évet a kiadásával. 2000-ben ütött volna.
8.
8.
Rakottkrumpli
Szerintem mindkét társaság ratyi és análszondát nekik!
7.
7.
PaprikaJancsi
Előző hírben még a Gearbox-nak adtam igazat 100%-ban most már inkább 50-50 az arány. Bár nekem úgy tűnik mintha a 3D Realms kis kaput keresne a vád ellen.
6.
6.
Raam989
Remélem a 3D fog nyerni és leakaszt pár millát a Tréboxról... Szégyenletes, amit műveltek mostanság...
5.
5.
Clayman
#2: Neked is abban kéne lenned, mert téged is elb...tak.
3.
3.
#1: Szerintem pedig a lényeg, hogy VALÓJÁBAN mi volt leírva és aláírva. Ha valóban nem vették meg a teljes jogot, csak egy játékot, akkor nincs igazuk, de ha megveszel valamit, aztán egy másik csapat vidáman csinál a te jogodban álló címmel egy játékot, akkor az jogtalan, tök mindegy, hogy szereted vagy nem őket. Nem ettől függ.
2.
2.
Cristiano
Gearbox kussba kell lennie elbaszta
1.
1.
ribizly
Én a Gearbox helyében inkább kussolnék és meghúzódnék valami sötét sarokban, mert amit az utóbbi időben játék címen kiadtak (DNF, Aliens: CM, stb. A Borderlands 2-n kívül) gyakorlatilag csak ártottak. Sok szempontból okoztak csalódást és én inkább nem vennék tőlük innentől semmit, valamint Mindenkit lebeszélnék, hogy ilyet tegyen... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...