Átnevezték a Ghost Recon Online-t

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 29.
  • Videó
Link másolása
Április 10-én landol a Steamen a Ghost Recon Online, amely jelentős vérfrissítésen esett át. Olyannyira más lett, hogy a Ubisoft átnevezte a multis akciójátékot Ghost Recon Phantomsra - ezentúl így keressük.

A Ghost Recon Phantoms valójában a Ghost Recon Online jelentős frissítésen átesett steames változata, amely április 10-én landol a Valve rendszerében. Ami a legfőbb, hogy a cím igazságos matchmakinget kapott, valamint a fegyvereink testreszabása is egy új metódust használ. Ennek megfelelően minden mordály árát jelentősen csökkentette a Ubisoft.

Reméljük, a játékélmény a fenti változtatásoknak megfelelően még jobb lesz.

6.
6.
Raam989
Remélem kiadják majd Ps4-re is. Ha van eszük, meglovagolják a F2P hullámot és azt, hogy viszonylag kevés a játék a gépre...
5.
5.
Dreadlox
Hát jó a mechanikája a játéknak, viszont az optimalizáltság messze a legrosszabb... nincsenek nagy pályák, sem olyan grafikája hogy így fusson. Ha ezt meg tudták volna oldani, lehetne jó játék is, de hátha javítanak ezen.
4.
4.
JcGross
Azt reméltem hogy grafikai updatek is lesznek meg új pályák/fegyverek, de ebben a videóban semmi ilyesmit nem mondott (vagy csak pont nem figyeltem volna?). Amúgy bírom ezt a játékot, lehet felteszem megint.
3.
3.
Stranger
#2: +1
Nem értem minek olyan játékokba sniper fegyó, ahol a legtávolabbi ellenfél is max 200 méterre van. De egy ilyen taktikus játékmenetbe sztem még gránát sem kellene...
2.
2.
Chullent
Anno amikor kijött sokat toltam, utána valahogy unalomba fulladt számomra a sok sniperes miatt...
1.
1.
Cristiano
attól át nevezték nem lesz rossz:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...