Frissítve: Jön a Metro Redux

A mai délelőtt szinte teljesen a pletykáktól hangos, ha a The Last of Us next-gen változata nem lett volna elég, itt egy másik. Az olasz Everyeye fórumozói szerint az ukrán 4A Games Metro-játékai az új konzolokra is jönnek.

Az olasz Everyeye fórumozói érdekes marketinganyagra tették rá a kezüket - a képek alapján egyetlen csomagban megkapjuk a Metro 2033-at és a Metro: Last Lightot Metro Redux címmel PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A bejegyzést azóta eltávolították, de az információ nem tűnt el nyomtalanul.

A Metro Redux az ukrán 4A Games FPS-ének első két részét tartalmazza, erősen feljavított grafikával, az összes megjelent DLC-vel együtt. Lesz belőle Limited Edition is, amely hivatalos betétzenéket, artwork-kártyákat és speciális csomagolást foglal magában. A promóciós cucc szerint a gyűjtemény 2014 júliusában jelenhet meg.

Várjuk a hivatalos megerősítést!

Update! A Deep Silver megerősítette, hogy tényleg készül a Metro Redux. A fenti kiszivárgott képek még egy korai, belső felhasználásra szánt prezentációból származnak. Bővebb információk a júniusi E3-on várhatóak.

23 komment - szólj hozzá!