Blogajánló: Blogverseny!

A Diablóban arat a Kaszás, Rayman szebb, mint valaha, a Kaland és a Kockázat még sose volt ennyire modern, mi pedig versenyt hirdetünk. Kattints a részletekért és az elmúlt hét válogatott írásaiért!

Bár volt már ennél termékenyebb hetünk is a blogszekcióban, viszont majdnem mindegyik írásmű megérdemelte volna, hogy bekerüljön az ajánlóba. Egyre több minőségi blogot olvashatunk a Gamekapocs oldalain, ezért úgy éreztük ideje, hogy megajándékozzuk bloggereinket a fáradozásért. Verseny hirdetünk, de előtte nézzük meg ki voltak a legjobbak a múlt héten!

Reaper of Souls

A Diablo III az új patchnek hála elég nagy változáson esett át, a kiegészítőt megvásárlók kaptak egy új karaktert, valamint a történet is bővült egy új fejezettel. Necreon nem finomkodik és lerántja a vizes lepedőt a játékról. Hogy ez jót vagy rosszat jelent-e, azt döntsd el te magad.

„Nem érheti többé szó a ház elejét, ha a randomizációról beszélünk: egységesített, mégis véletlenszerűen generálódó világ véletlenszerű küldetésekkel, a szokott véletlenszerű, ám sokkal minőségibb loottal, akár a véletlenszerűbbnél is véletlenszerűbb riftekkel. Sok volt a véletlenszerű egy mondatra, de indokolt.”

Rayman Legends

Az előző sötét tónusú játék után jöjjön egy könnyedebb, de egyébként szintén haláli (bocs) stuff. Raymant nem kell bemutatni, hiszen jövőre lesz épp húszéves. Mindenesetre a kor nem látszik rajta, sőt a 2D-s platformer játékok között az egyik, hanem a legszebb game lett a Legends. Maktub is erre a véleményre jutott.

„A Rayman Legends egy nagyszerű platformer és a kritikusokkal egyetértésben kijelenthetem, hogy egyike a legjobb játékoknak, melyek PS4-re jelenleg elérhetőek.”

Secret Agent Clank

Ratchet és Clank se mai csirkék, viszont továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek a Sony-géptulajdonosok köreiben. ViktorG a 2008-as PSP-verziót vette elő, melyben ezúttal inkább Clank kapja a főszerepet. Vajon így is megmaradt a minőség?

„A Secret Agent Clank ízig-vérig egy tökéletes platformjáték. A változatos játékmenet, az igencsak jóra sikerült történet, a grafika és hangelemek tökéletessége, meg a rengeteg tartalom teszi az egyszeri gamer számára feledhetetlenné a játékot.”

Sorcery

Ha azt mondjuk, Steve Jackson vagy Ian Livingstone, és neked egyből beugranak az olyan címek, mint A Gyíkkirály Szigete, A Vértengerek vagy épp A Halál labirintusa, akkor ez a blog neked való. De ezúttal nem a nosztalgiában merülünk el, és nemcsak azt fogjuk felidézni, hogy milyen szórakoztatók voltak anno a Kaland-Játék-Kockázat könyvek, hanem bizony egy okostelefonokra és tabletekre megjelent alkalmazásról lesz szó, mely újradefiniálja a műfajt. Sun9us nem habozott sokat és belevetette magát a kalandba.

„Mindent összevéve, egy zseniális játék\ötlet, és régen görnyedtem a tabletem felett ennyit egy játék miatt.”

Íjászok, íjászok mindenütt

Bloggereink szeretnek egy téma köré listákat készíteni. Nincs ezen mit csodálkozni, hiszen mindenki szereti a listákat. Giga321 ezúttal azokat a játékokat, filmeket sorolja fel, amikben így vagy úgy, de egy íjász a főszereplő. Rambótól Laráig itt lesz majdnem mindenki, aki valaha is tegezt fogott a kezében. Ha valakit kihagyott volna, nosza, írd meg kommentben!

***

Ennyi lett volna az eheti ajánló. Nem volt könnyű ezen a héten se válogatni, de most térjünk át más vizekre!

BLOGVERSENY!

Nagyon hálásak vagyunk nektek a minden héten elvégzett munkáért, és valahogy szeretnénk ezt viszonozni. Épp ezért egy versenyt hirdetünk a bloggereknek. Semmi más dolgod nincs, mint írni egy minimum 500 szavas blogot az elkövetkező hónapban. A hó végén az öt legtöbb lájkot (vagy „tetszik”-et) kapott blog bekerül egy nagy kalapba, melyek közül kisorsoljuk a hónap bloggerét! A dicsőségen túl persze tárgynyereményt is kap az illető, ami nem más, mint az itt látható teljesen egyedi, Gamekapocs mintájú, épp ezért felbecsülhetetlen értékű póló! Más most irigykedünk a győztesre.

Annyit segítséget még szeretnénk adni, hogy szerintünk a blogotok végén reklámozzátok, hogy verseny van, és kérjétek nyugodtan a lájkokat, sőt, ha gondoljátok ezt a logót, amit itt lent találtok, rakjátok be az írásotok aljára. De semmi se kötelező, a lényeg, hogy írjatok. Versenyre fel!

32 komment - szólj hozzá!