Blogajánló: Blogverseny!

A Diablóban arat a Kaszás, Rayman szebb, mint valaha, a Kaland és a Kockázat még sose volt ennyire modern, mi pedig versenyt hirdetünk. Kattints a részletekért és az elmúlt hét válogatott írásaiért!
  • Írta: Scoo

Kommentek

#32
#31: Legyen egy jó napod: http://tinyurl.com/l9sgalp
#31
Na de megvan a ludas. Nem a rendszerrel van baj, és nem is egy Mod szedte le... Drága öcsém trollkodott. -.-" Kellett nekem bejelentkezve maradni. Oda a GK-póló megnyerésére való kicsiny kis esélyem. Na de kap majd még ezért.

Azért remélem akik elolvasták azoknak tetszett.
#30
#27: Na, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! :)
#27
#26: Elnézést, rosszul fogalmaztam. Számomra ismeretlen okokból.

Mindenkinek sok sikert a versenyre.
#25
#24: "ismeretlen okokból"
Ez komoly? :)
#24
#23: Kiszálltam, törlésre került ismeretlen okokból. Még egyszer pedig nem fogok neki.
#22
Növelni szeretném pólóim számát 3-omrol 4-re, eme csodás darabbal.

http://www.gamekapocs.hu/tag/berencsit/blog/6394/vilagvege_elmeletek

Minden Like-ot köszönök szépen, még ha blogom nem is nyeri el tetszésetek.
#21
#7: Jahogy azok játéktesztek? XD
#20
YanezModerátor
#18: Ez természetes, épp ezért teljesen egyetértek.
#19
NorbiiiModerátor
#18: +1
#18
#16: Elsőnek én is úgy gondoltam, hogy mivel én sem akarok a versenyben részt venni, ezért inkább én sem írok ebben a hónapban semmit. De aztán rájöttem, hogy igazad van Scoo:

Ha nem is a verseny miatt, de amiket amúgy is, versenytől függetlenül is folyamatosan írogatok, és ami ezek közül épp elkészül, azt miért ne tegyem ki? Csak a verseny miatt ne írjak? Praesagus: gondold át :)

Amúgy Sun9us sok igazságot írt a 12-es hsz-ban, de szerintem ez inkább játék, mint verseny. Mert pl. a lájkok száma, vagy a kalapból kisorsolt nyertes szerintem nem jelenti azt (legalábbis nekem), hogy akkor ő a legjobb blogger, és ő írta a világ legjobb blogját.

Ez inkább csak a blog részlegre való figyelemfelkeltő akció, egy játék, aminek célja felpezsdíteni a blog részleget, és a bloggereket még inkább a minőségi írások készítésére ösztönözni. De nem kell túl komolyan venni, nem egy vérre menő verseny, akinek győztese a világ legjobb blogja (bloggere) címet fogja megkapni :)
Legalábbis ha jól gondolom :)
#17
NorbiiiModerátor
Nagy gratula Mindenkinek! :)
#16
ScooModerátor
#15: Ne már! Azért fontold már meg, mivel te is az egyike vagy azoknak akik mindig jókat írnak. Ne a verseny miatt írj, hanem magad miatt, na és persze miattunk is :)
#14
ScooModerátor
#11: Elsőnek csak a gk lájkra gondoltam, de végül úgy döntöttem, hogy mindkettő beszámít. Majd összeadom őket.

#12: Gondolkozta mi legyen a legjobb megoldás, de ennél jobbat nem igen találtam, mivel ez a legegyszerűbb módszer. Majd meglátjuk, hogy mi lesz a vége. Ha más nem, majd tanulunk belőle.
#13
YanezModerátor
#12: XD