Április elseje van, szóval...

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 1.
  • Hír
Link másolása
Viccelődni fogunk! Szokásunkhoz hűen idén is megkíméltünk titeket az álhírek napközbeni tálalásától, attól viszont nem ment meg benneteket senki, hogy elolvassatok egy összeállítást a nap legjobb poénjairól!

A lista természetesen a teljesség igénye nélkül készült, ha úgy érzed, kihagytunk valami érdekeset és extrán vicceset, mindenképpen oszd meg velünk kommentben!

Vágjunk is bele!

Bemutatkozik a Blizzard Outcasts

A Blizzard idén is kitett magáért, egy verekedős játékkal lepte meg a rajongókat, amiben a "kitaszítottak" kapják a főszerepet - elvégre ők is megérdemlik a figyelmet, nemde? A játék PC-re és játéktermi gépekre készül, és természetesen mikrotranzakciók is vannak benne, még szerencse, hogy a hivatalos kontrollerkiegészítő beépített bankkártyaolvasót kapott. Csekkoljátok a hivatalos weboldalt a részletekért!

Optimus Prime a Titanfallban

Kit érdekel, hogy a Call of Duty-ban benne lesz a Predator, mikor a Titanfallban megkapjuk Optimus Prime-ot?! A jó öreg Optimus egy fejjel magasabb a többi titánnál, tudja álcázni magát, és természetesen a pilótáját is egészen más látvány fogadja a kamionszélvédőn keresztül. Titans, roll out!

Pokémon - szerezd meg hát mind!


Noha a Google több poénnal is készült mára, mi a pokémonosat ajánljuk a figyelmetekbe: ezzel a minijátékkal begyűjtheted a nagyvilágban az összes zsebszörnyet! Szükséged lesz egy okostelefonra, a Google Maps alkalmazására, és ha ezek megvannak, mindössze annyi a teendőd, hogy ráböksz a keresési sávra, és nyomsz egy startot. Jó szórakozást!

A Sony Power Food nem csak téged tölt fel energiával

Mindig rosszkor merül le a telefonod? Kellene egy olyan energiaforrás, amit bárhová magaddal cipelhetsz? A Sony Power Foodot neked találták ki, a japán gyártó gabonapelyhei és energiaszeletei nemcsak téged töltenek fel energiával, de a PlayStation Vitádat is.

World of Tanks: Halál a Rákokra! Edition

Új fejezetéhez érkezett a World of Tanks, a The Crayfish böngészőben játszható, ráadásul teljesen ingyenesen! Oké, a költségvetése lényegesen kisebb, mint a tankos szimulátoré, de legalább vannak benne gigászi rákok. Ide kattints, ha kipróbálnád!

A legszemetebb vicc #1


A kétes dicsőségű cím Phil Fishé, a Fez fejlesztőjéé. Az úriember, miután sértődősen leállította a Fez II munkálatait, most azt tweetelte ki, hogy mégis megcsinálja a játékot. Bár ezerkilencszáz retweetet kapott, és akár örülhetnénk is, valószínűleg ő is csak kamuzott. Kár!

Jó fej lett a Guild Wars 2

Az ArenaNet ismeretlen tanulmányokra hivatkozva 200 százalékkal megnövelte a Guild Wars 2-karakterek fejét. Mint mondják, a kutatások azt bizonyítják, hogy a játékosok sokkal jobban kötődnek az olyan karikhoz, amiknek van feje, úgyhogy a logika azt diktálja, hogy legyen baromi nagy fejük!

UFO-k a World of Warplanesben

A kép magáért beszél. A Wargaming már a második poénnal képviselteti magát az összeállításban, a csapat sajtóközleménye szerint minden World of Warplanes-játékos kap egy tier 5-ös német Kampfflugplatte Sleipnir I UFO-t.

Tim Burton készít filmet a Killzone alapján


Ezt is megértük! Végre feldolgozza valaki a Killzone-t, ráadásul mindjárt a legutóbbi részhez, a Shadow Fallhoz nyúl a filmes. Hogy ki ő? Nos, nem más, mint Tim Burton, aki egy bábfilmet készít az FPS alapján, a főbb szerepeket pedig természetesen Johnny Depp és Helena Bonham Carter játsszák...

41 megapixeles kamerát kap a Nokia 3310

A Nokia 3310-es a világ legjobb telefonja, és pont. A 41 megapixeles kamera elképesztően menő - ide is egy pont. A Nokiának végre megjött az esze, és elkészíti az ultimate mobilt, a 41 megapixeles kamerával szerelt Nokia 3310-est. Windows Phone 8 fut majd rajta, amit némileg átfazoníroztak, hogy jól nézzen ki a teló egyedi ClearDiamond kijelzőjén, és igen, Snake is van rajta!

Jön a Nintendo Virtual U


Sajnos ezt a poént nem a Nintendo szállította, hanem a Nintendo Life magazin, pedig ironikus lett volna a dolog... Akárhogy is, a fenti képen a Wii U-hoz tervezett Virtual U látható, amiről egyelőre annyit lehet tudni, hogy kompatibilis lesz a Nintendo szupertitkos Quality of Life platformjával is.

A legszemetebb vicc #2


Az Electronic Arts ugye az egyik olyan kiadó, amelyik nyíltan vállalja, hogy nem hajlandó fejleszteni Wii U-ra, és ezért az univerzálisan használt Frostbite motorja sem támogatja a konzolt. Ehhez képest elég meredek, hogy az engine hivatalos Twitter-oldalán kezdték el szívatni a gépet.

Az egyik tweet szerint a Frostbite is támogatja a Wii U-t, elvégre "az a legerősebb újgenerációs konzol", míg egy másik üzenetben azt újságolták el a srácok, hogy az idén nyáron megjelenő Half-Life 3-at a Frostbite hajtja majd, és Wii U-exkluzív lesz. A tweeteket azóta törölték.

Jön az ASUS ROGfone


Úgy tűnik, az ASUS-t is sikerült meggyőzni arról, hogy mennyire jó mobilon játszani, legalábbis eléggé árulkodó, hogy a Republic of Gamers-termékvonalba is bepattint egy telefont a gyártó. A hivatalos leírás szerint a kütyübe napelemes akkumulátor, 4K-s kijelző és két különböző operációs rendszer került, pluszban pedig ott van még a "következő generációs PixelMaster képfeldolgozó eljárás, ami megörökíti majd harmadik típusú találkozásaidat is".

16.
16.
RangerFox
De jó, hogy az EA ráér a WiiU-val viccelődni.... A battlefield 4 Bugokat kijavították már?? Ja hogy nem? Hát akkor azzal kéne törődniük... A Sony zabpelyhekre kíváncsi leszek! :)
11.
11.
mikotamas
Jòpofa mind:)Mondjuk a Nokiat siman el is fogadnam!
10.
10.
imchristailor
Továbbra is a LoL viszi a pálmát, egy új game mode egy hétig, amiben a két legjobb NA csapat is játszott + a közvetített meccs közbeni poénok, amikor random castereket váltottak NA és EU között stb. ;)
9.
9.
EnderKnight
Ezek akkor most igazi hírek? Mert a pokemonos az lényegében működik de sokkal bénább.
8.
8.
PaulBlake
ÁÁh a GW2 az hatalmas volt :D tegnap reggel énis belementem és csodálkozva néztem hogy mia fene :D :D:D De az a legviccesebb hogy nemcsak a karakter, hanem az NPC, szörnyek feje is nagyobb lett :D
7.
7.
ulikedegs
a pokémonost meg kell h csinálják! félelmetesen király lenne
5.
5.
Teuton
http://arstechnica.com/gaming/2014/04/hands-on-with-biowares-garrus-vakarian-body-pillow-very-very-hands-on/
Erről egyből egy kép jutott az eszembe: http://i.imgur.com/ZrHPY.jpg
1.
1.
kriszvandaar
Nekem elment a kedvem a viccektol...most.hogy kojima bejelentette hogy megsem kesziti el a phantom paint mivel o is atigazol az oculus rifthez...mi johet meg?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...