Killzone: Shadow Fall - elérhető az Insurgent Pack

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 2.
  • Letöltés
Link másolása
A Guerrilla Games kiadta a Killzone: Shadow Fall első fizetős DLC-jét, az Insurgent Packot, melyben az Insurgent karakterosztály debütál, de új képességeknek és fegyvereknek is örülhetünk.

Az Insurgent Pack 9,99 dollárt kóstál - véget ért hát az ingyenes DLC-k kora a Killzone: Shadow Fall esetében. Bár ezért a pénzért egy csomó új tartalom üti a markunkat: itt van mindjárt a multiban bevethető Insurgent kaszt, egy rakás új képesség minden osztályhoz, új fegyverek és a single kampányt is végignyomhatjuk a legkeményebb, Elite fokozaton.

A felhozatalt új gyűjthető extrák, trófeák és az Insurgent skin pack teszi teljessé. Megijedni nem kell, az új térképekért továbbra sem kell fizetnünk. 

3.
3.
Cristiano
2.
2.
ikaralyos01
#1: Ez még mindig egy playstation játék, aminek egyik fő jellemzője a kontrolleres irányítás. Erre a cikkre nem kellett volna ekkora fa...got ide böfögnöd.
A cikkhez pedig:. Tartalmas dlc ami szerintem megéri az árát. Ami picit nem tetszik, hogy az elit mód egy fizetős dlc-hez van kötve. Üdv.
1.
1.
Zuzda18
Még érdekelne is,ha lenne egér támogatás a játékhoz.De minek az....

(Nem érdekel ,hogy akkor vegyek PC-t,mert van.Az sem érdekel,hogy joy-al is játszható.A jelszó USB.Egér bedug,és játszik. Úgy kell megírni a játékot hogy lehessen vele játszani is és ne csak bénázni a kontrollerrel.Szórakozni akarok és nem szenvedni a bugyuta analóg karral.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...