Tim Sweeney: aggódom a Microsoft jövőjéért

Az Epic Games alapítója szerint aggasztó, hogy a Microsoft gyakorlatilag lezárta a Windows 8-at, míg a VR-szemüvegekről azt mondta, hogy megváltoztathatják majd a világot.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#5
#1: Kicsit bealudhattál, mert már vannak támogatott játékok.
#4
Aggódom Mr. Sweeney mentális állapotáért.
Vagy nagyon csapni akarta a szelet a Steam-nek, vagy csak szimplán nem tudja miről beszél.
A Windows 8 szoftverkiadás terén nem változott a 7-hez vagy az XP-hez képest. Pontosan ugyan úgy megy. Az a zártság amiről ő beszélt, az a Windows Runetime alkalmazásoknál van jelen, ami nem váltotta le az eddig nyitott rendszert, hanem attól függetlenül, mellette működik. A mobil eszközöknél megszokott rendszert hozta be az Ms, mert nyitni akartak a táblagépek felé.
De ha valaki ír egy játékot, vagy bármilyen más szoftvert, az továbbra is kiadhatja úgy ahogy neki tetszik, a WinRT használata nélkül is.

A Valve Steam Machine-je meg játék funkcionalitás terén pontosan annyit tud mint egy Windows (8) feltelepített Steam alkalmazással.
#1
Én is aggódnék, ha az a vállalat, aki állja a hardverköltségeimet, inkább a Valve felé hajlana. És a DX12 kapcsán hozott "zseniális döntéseket" is dicsérném annak fényében, hogy ugyanezen vállalat számára kellett benne rohadt nagy engedményeket tenni és ezzel megint baromi bizonytalanná tenni az egész piac jövőjét.

A VR-el meg még mindig megvárnám az első komolyabb támogatott játékot, mielőtt a bugyimba élvezek...