A Portal és a Splinter Cell dizájnere is amazonos

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 3.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Kim Swiftet, a Portal dizájnerét, és Clint Hockingot, a Splinter Cell dizájnerét is leigazolta az Amazon Game Studios. Ahhoz képest, hogy a Fire TV nem akar konzol lenni, a cég nagyon komolyan veszi a játékbizniszt.

Tovább gyarapodik az Amazon Game Studios, a közelmúltban két neves játékdizájnert is leigazolt a csapat: egy ideje már Kim Swift és Clint Hocking is itt dolgozik, a LinkedIn-profiljuk szerint mindketten vezető dizájnerként, és mindketten egy-egy még bejelentetlen projekten. Hocking a Polygonnak megerősítette a híreket.

Swift korábban az Airtight Gamesnél dolgozott, benne volt a keze, a Quantum Conundrumban és a Soul Fjordban is, de leginkább a Valve-os munkásságáról ismert: ő volt a Portal dizájnere. Hocking a Valve-nál, LucasArts-nál és a Ubisoftnál is tevékenykedett, utóbbinál a Splinter Cell, a Splinter Cell: Chaos Theory és a Far Cry 2 munkálataiban is közreműködött.

Bár az Amazon nem akarja játékkonzolként pozicionálni a tegnap este bejelentett Fire TV-t, attól még a játék is fontos szerepet kap a set-top boxon. Az Amazon Game Studios - ami nemrég a Double Helixet is felvásárolta - több játékot is fejleszt a gépre, az első exkluzív címet már be is mutatta rá.

1.
1.
Cristiano
egyre jobb lesz ez Amazonos konzol
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...