Ridley Scott mégis Halo-projekten dolgozik?

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 3.
  • Pletyka
Link másolása
Voltak már pletykáink arról, hogy Ridley Scott Halo-filmet csinál, és bár azokat cáfolta a Microsoft, a minap újabb hírek röppentek fel, amik összeboronálják a rendezőt és a játéksorozatot.

A The Wrap pletykája szerint Ridley Scott egy Halo-sorozaton dolgozik, a projekt a Scott Free Productions, a 343 Industries és az Xbox Entertainment Studios közös munkája lesz. Ridley Scott vezető producer állítólag, a rendezés pedig Sergio Mimica-Gezzan feladata, aki eddig sorozatokon dolgozott - a Battlestar Galactica például hat epizódot köszönhet neki.


A hírek szerint Scotték munkája a Forward Unto Dawn formátumára épít majd, nem Master Chief lesz a főszereplője, és nem lesz köze a Steven Spielberg nevével fémjelzett sorozathoz sem - mint tudjátok, ezt tavaly jelentették be, és egyes pletykák szerint Neil Blomkamp fogja rendezni, aki korábban majdnem összehozott egy Halo-filmet.

Mindez azért is érdekes, mert nemrég arról pletykáltak, hogy Ridley Scott Halo-filmet forgat majd, a Microsoft azonban cáfolta a híreket: akkor azt mondta, hogy inkább az "innovatív csatornákban" hisz. Mondjuk ez a mostani szóbeszédnél még stimmel is.

6.
6.
supair
#5: A Forward Unto Dawn. Szerintem sem volt nagy durr,de tegyük hozzá,hogy a 343 kis költségvetésből,"fan" filmnek szánta, beleszőve a Halo4 megjelenési hacacáréjába.
annak pedig tökéletesen megfelelt.
Most jön egy sorozat, (ami biztos) rendes büdzsével és Spielberggel,Blomkampal.
Ami remélem ütni fog.
A Scott féle verzió pedig ha megérkezik csak hab lesz a tortán.Várom őket szeretettel.
Addig is itt egy kép: http://www.gamekapocs.hu/tag/supair/kep/965/3307#tabmenu
5.
5.
Ecneb
#4: Sok értelme volt a hozzászólásodnak!

Halo sorozat már készült ugyan, nem volt nagy durranás szerintem. Egy újabb sorozatnak nem sok értelmét látom, szerintem egy film, ami kitér minden részletre, minden kérdést megválaszol jobb lenne.
4.
4.
PaulBlake
Imádom Scott filmjeit!!! De HALO-fan nemvagyok szóval ha jön is akkor nemfogok tőle sokat várni el., legyen meglepetés!! :) Na peace ☼
3.
3.
LtK
Nagyon orulunk ezeknek a hireknek, de jo lenne mar valamit latni is ezekbol...
2.
2.
kopic
Jaj de jó lenne ! *-*
1.
1.
Cristiano
lehet Halo film ,lesz vagy sorozat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...