21 perc alatt játszották végig a Half-Life-ot

Bárki bármit mondjon, a speedrun művészet: a játékok lehető leggyorsabb végigjátszása nem feltétlenül az élvezetről szólnak, itt csakis a sebesség és a teljesítmény számít, és minden részletet ismerni kell.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#42
#33: egyáltalán nem erről van szó, de te sem értettél meg. azt nem szeretem amikor egy amúgy jó közösségi szervert korlátoznak le flashbanggel, awm-mel, meg nobunnyhoppal, csak azért, hogy ne találkozzanak olyanokkal akik úgy darálják be őket hogy észre sem veszik. ezek ugyanis a játék részei, ugyanúgy ahogy azok a bugok amiket esetleg kihasznál a srác a videóban. a bunnyhop mint olyan gyakorlatilag egy óriási bug, ami viszont a netenjátszók egy részének egy külön stílust, módot ad amivel előnyre tesznek szert azokkal szemben akik nem annyira jártasak az adott játékban, és ez szerintem nem is probléma, hisz aki időt szentel arra, hogy valamit kitanuljon, tökéletesítsen (és ezek ugyanígy jelenvannak a normális sportokban is) az megérdemli azt, hogy azt használja.
#41
Na még 4 év, és fog ez menni vágatlanul is.A Free to Play dokumentumfilm mintájára az ő felkészülésükről és munkájukról is megnéznék egy dokumentumfilmet, ami megmutatná mi motiválta őket.
#40
#39: +1, így van, ez a jó hozzáállás.
#39
Ök lehet bekerülnek a Guinnes rekordok könyvébe, ti meg én nem.
Hihetetlen, hogy ez ekkora felháborodást váltott ki emberekböl, irigyek vagytok, vagy mi a bajotok?
Ök kitüztek meguk elé valami célt, évekig készültek rá és elérték, inkább dícséret érdemelné öket még akkor is, ha nem értesz azzal egyet, hogy erre használták fel a szabadidejüket. Itt mindenki órákat tölt játékkal, miben lennénk jobbak, mint ök?
Egyeseknek nagy gond van a fejében. A srácoknak meg gratulálok, szép volt!
#38
Na, ők legalább komolyan vették a játék címét: mit nekik pár óra játék, ha a fél életük is rámehet...
#37
#33: Mutass nekem egyet a sok közül!
Egyszerűen sehogy sem rémlik, hogy valaha is meghurcoltak volna bárkit is, azért mert keveset játszik. Sőt, 2 éve mintha pont azért lett valakinek beszólva, mert a napi 10 órájával (na persze) vágott fel oltógatásként.
#36
Nálad gyengébb játékos>noob
Nálad jobb játékos>no life
Logic :d
#35
#33: Meg azért gamereknél is vannak különböző szintek, azért mert valaki suli/munka után játszik egy kicsit, hogy kikapcsolódjon még lehet(, sőt valószínűleg van) normális értékrendje, ezt az oldalt se csak 24/7ben hentelő lifeless-ek látogatják.
#34
#33: Azért a gamer nem egy külön faj, az is ember :P
#33
#28: Egyetértek véleményeddel, de azért ez egy gamer oldal gamereknek, ez itt egy fordított világ, ha éjjel nappal nyomod és ez az életed, király vagy, ha inkább éled az életed és csak szabadidődben játszogatsz, akkor meg noob és "undorodnak" tőled, ezt el kell fogadni.
#32
Ez segmented speedrun ami azt jelenti hogy az adott játékos(ok) legjobb próbálkozásiból van összevágva, a youtube video lerírásában vannak a részletek.

Az egyszerre, scriptek nélkül végigjátszott speedrun idő úgy 35 perc körül van.
#31
Törölt felhasználó
Ez a kamera rangatas egy rejtett occulus rift teszt.
Aki ezt kibirja anelkul, hogy a gulyaslevest a falra tenne, az nem lesz tengeri beteg tole.
#30
#27: Erre tört codszervereknél van pár példa, mondjuk leoffolják a shotgunokat, az akimbo -t, de láttam már olyant is, ahol az smg kategóriát zárták ki. Meg ugye bizonyos perkeket is tiltanak. A lényeg ha a tiltott cuccok közül valamit beraktál magadnak az egyik custom slotba, akkor innestől az le lesz zárva és marad a többi. Ha a többi is tartalmaz tiltott dolgot, akkor csak az alap felszereléssel tudsz játszani az adott szerón (van mikor ők állítják be hogy mi legyen az alap) de a lényeg az ebből fakadó mentalitás átragatt már máshova is. Pl.: eredetiben megvan a Ghost és nem 1x lettem lenoobozva, csakmert valahova random leraktam egy aknát vagy valami olyan fegyverrel mentem, ami másnak nem tetszett.
#29
Mindfuck.Mire végignéztem majdnem kiestek a szemeim.
#27
#2: Na ez amit te beszélsz pont ugyanaz amikor a source szervereken módosítják a pályákat, hogy a kicsit hozzáértőbb játékosok ne tudják kihasználni azt amit a játék alapvetően megengedne, hogy megtegyenek.. Én személyszerint undorodok a nooboktól, akik a személyi teljesítményük alacsony szintje miatt lekorlátozzák az igazi játékosokat a szervereken, jópár módosítással a cfg-ben mert nem tudnak mit kezdeni ellenük. Nyílván ez most csak közvetetten van jelen, de amit egy játék megenged, mert úgy lett megírva, az szerintem ne legyen már gáz, ha valaki időt fektet az ilyenek megtalálására, hogy előnyhöz jusson, ugyanis ez nem cheat, csupán találékonyság. Ja és BHOP forever! :D
#26
#25: Nem igazán érdekel a speedrun, már csak amiatt sem mert ahogy írtad glitch-et használtak. Így tuti nem lesz guiness rekord belőle XD
#25
#23: Azért mert Save/Load glitch-et használtak (pontosan 107-et, ebből 53 az utolsó pályán volt)
De a srác csatornáján vannak videók ahol elmagyarázzák ezeknek a bugoknak,exploitoknak a működését.
#24
#18: Ott a pont!
#23
Ez fake, egy csomószor úgy nyílik ajtó hogy nem előzi meg semmilyen esemény ami szükséges hozzá