King Kong folytatás?

  • Írta: fojesz
  • 2006. február 21.
  • Érdekesség
Link másolása
A Yahoo Video Games aloldalán egy érdekes cikk jelent meg, mely szerint elképzelhető, hogy a King Kong című játék folytatódhat!
A Yahoo Video Games aloldalán egy érdekes cikk jelent meg, mely szerint elképzelhető, hogy a King Kong című játék folytatódhat!

Ugrás a galériához

Egy rövidke kérdezz-felelek során a srácok magát, Peter Jackson-t fagatták hogylétéről, s ő a következőket állította: "Jelenleg tárgyalásokat folytatok Michael Ancel-lel és a Montpellier csapatával, azonban most még semmi konkrét információt nem oszthatok meg a tisztelt publikummal." Elképzelhetően a tárgyalásokon a King Kong folytatásáról van szó - ez persze nem jelenti azt, hogy a film is bővülne egy második résszel!

Mi alapján gondolják ezt a külföldi újságírók, bennfentesek? Nos, a King Kong jogai még mindig az UbiSoft kezében vannak, továbbá a Nagy Majom hatalmas sikerrel robbant a 2005-ös év végén. Üzletileg biztosan megérné az UbiSoft-nak, azonban bizton állíthatom: ha tényleg készül folytatás, az méltó lesz játékmenetileg is elődjéhez! (Arról a bizonyos elődről itt olvashattok tesztet Zoenn tollából!)
8.
8.
Sybilla
Hát, ezek után Te dönts, fojesz, én a magam részéről az "a UbiSoft" változatnál maradok, mert sztem a [ju bi] ejtés a közismertebb az angolosok körében. De érdekes az is, amit helloszabi írt, tehát tényleg legyen a dolog "as U like". :)
7.
7.
fojesz
Syb teljesen igazad van, ezen én is sokat gondolkodom folyton. Viszont szerintem nagyon sok ember simán ubiszoftnak ejti a dolgot, így meg ők tekintenek hülyének. Tehát valahogy arany középutat kéne találni, de azt nehéz... :)
6.
6.
General Thomas
én eddig egyszerűen (kiejtés szerint írom) Ubi Szoft-nak hívtam de akkor ,hogy kell? Jubi Szoft? :)
5.
5.
Sybilla
(Nekem csak annyi pici megjegyzésem van így zárójelben, hogy szvsz az "az UbiSoft" kifejezés így nem jó, hiszen a kiejtésben nem u-val, hanem j-vel kezdődik ez a szó. Tehát helyesebb lenne az "a UbiSoft" írásban is ... Sztem, tehát ha Ti nem így látjátok, nem akarok beleszólni a más cikkeibe. :)
3.
3.
fojesz
Hozzátartozik a hírhez, hogy a játék továbbra is a filmen fog alapulni végig.
3.
3.
fojesz
Persze csak ha lesz. :)
2.
2.
Halfer
azért kíváncsi vagyok mit hoznak ki a sztoriból! de örülnék egy hivatalos bejelentésnek
1.
1.
zoenn
Imádnám, de tényleg. Ez a játék frenetikus!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...