Jön a Skylanders Trap Team

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Ősszel érkezik az új Skylanders-játék, és akár azt is lehet mondani, hogy az Activision egy újabb szintre lép vele: az új karakterek mellé új portált is kell venni, amihez egy új kiegészítő is tartozik.

A Skylanders Trap Team története szerint a gonosz Kaos megint azon szorgoskodik, hogy uralma alá hajtsa a világot, elfoglalta a legendás Felhőtörő Börtönt, és szabadon bocsátotta az összes rabját. A játékosokon a sor, akiknek a Csapdamesterek segítségével kell elfogniuk a szökevényeket...

A Trap Team egy új portállal, a Traptaniummal érkezik, a Csapdamesterek ezzel vethetők be, a dologban pedig az a pláne, hogy a virtuális gonoszokat tényleg rabul kell ejteni: minden gonoszhoz tartozik egy-egy csapdakiegészítő, amivel begyűjthetjük, és amivel később a magunk oldalára is állíthatjuk őket. Jópofa, ahogy a rabul ejtett gonosz ordibál a csapdán keresztül, a készítők ezzel szeretnék "fizikailag" is éreztetni, hogy a játékosnak van egy foglya.


A Skylanders Trap Team október 10-én jön Európába, PS3-on, PS4-en, Wii-n, Wii U-n, Xbox 360-on és Xbox One-on lesz játszható - 3DS-re egy különálló játék érkezik.

2.
2.
Dercsi
A grafika nem sokat fejlődött.Az első rész megvan a pc-re , a többiért nem voltam hajlandó közel 20.000-fizetni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...