Elérhető a S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha

Hosszúra nyúlt várakozás után a Dezowave Group végre elérhetővé tette a S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alphát, amely 2007-ben megjelent Shadow of Chernobyl önállóan futtatható, teljes konverziós módja. Újra ellátogathatunk a Zónába.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#37
#36: Windows 7 alá nyugodtan lehet telepíteni 64 bitesre is, csak nem a Program Files mappába. Az adminisztrációs vackolódás miatt nem csípi az oprendszer. Csinálj neki külön mappát. Telepíts rendszergazdaként. (jobbklikk a setup file-on és futtatás rendszergazdaként) Letölteni a hivatalos Moddb oldalról tudod a Lost Alpha-t. Mind a négy részletét töltsd le egy mappába. Winrarral/Total Commanderrel(fájleggyesítés) kezd el kicsomagolni az első file-t a többit automatikusan megcsinálja. Ezután tudod telepíteni. Megpróbálhatod esetleg a futtatás rendszergazdaként parancsot is ha nem indul az asztali ikonnal vagy beállíthatsz kompatibilitási módot (sima win7 vagy XP Sp2/3 de elvileg nem kéne). Miután feltelepítetted szedd le a Patchet és telepítsd azt is. Az LA tuti működni fog, ha a többi rész nem sikerül akkor fityingekért meg lehet venni a Gog-tól 100% hogy működni fog.
#36
Szegasztok! Tudtok segíteni, hogy tudom letölteni+kicsomagolni és végre elindítani ezt a játékot?!
Illetve ... nem tudom WIN7-re telepíteni egyik STALKER-t sem, van rá megoldás?!
Segítséget előre is köszönöm!
#35
#34: nah most nézem milyen faszán megfogalmaztam xD
#34
#30: Nekem is ez a bajom... Nagyon ott van a világ hangulata, de annyira gagyin van elkészítve az egész, hogy az 5 perc után hányingerré változtatja az izgatottságot... És megint bele estem ebbe a csapdába. 1-2 fasza gameplay levett a lábamról, aztán most sokadjára is belesétáltam a csapdába :D
#33
Szerintem komoly szép grafikailag is bár élsímítás maxon se az igazi de elmegy ami szúrja a szemem az az hogy mikor pl menteni akarok akkor megnyomom esc és sokat kell várni míg kilép menübe és ugyanígy van mikor betöltök egy mentést kissé idegesítő.
#32
#26: Nekem a Misery és ez a kedvencem, mindkettő más élményt nyújt. Mondjuk én személy szerint noob vagyok még a Misery-hez szóval egyelőre azt hagyom. Egyetlen dolog tetszik jobban a Misery-ben, az pedig az éjszakai sötétség, ha pedig éjszaka szakad az eső és villámlik, az valami elképesztő látványt és hangulatot ad. :)
#31
#29
#28: Nem is magyar...
#28
#9: Persze, a magyar felirat volt az alap hozzá, most kezdik pedig csak magyarról angolra fordítani a sok gyökérnek, akik nem tudnak magyar nyelven. :)
#27
Kipróbáltam tegnap és a faszi nem engedett tovább a szobából.
Dumáltam vele meg minden de semmi nem történt. Az mókás ahogy elkezd táncolni XD
Tudtok valamit segíteni?
#26
Wow... nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz. DX10-ben izzasztja a gépet de X9+dinamic lights-al műkodik zökkenőmentesen. Kenterbe veri a smrter pripyat-ot meg a Misery modot az Oblivion Lost-al együtt. A legjobb mod amit valaha láttam a szériában. Végre valami a Complete modon kívül ami nem borítja fel a játék dinamikáját (bár a complete mod-ban is fura volt a megnövelt sprint). Óriási gratuláció a készítőknek! Engem megvettek.
#25
Fasza játék a Stalker, csak azok a mágikus anomáliák nem kellenének bele, elrontják az összhangot
#24
#23: Valóban nem a legjobban optimalizált. Lenovo y510p-n (ami a legmagasabb system req.-nek megfelel) fullHD és (elvileg igen, gyakorlatilag koránt sem) maximum beállítások melett nem bírja a full dynamic lightingot sem dx9, sem dx10 beállítésokon. mondjuk a természet kinézete még így is impozáns
#23
A minőséget hozták megint a kinézet ellenére megint nasa gép kell hozzá :(
#22
#18: Off
Szerintem is. Csak itt shadowkill a neve.
#20
#15: Dettó. Nálam is ez a problémája, erre van már valami megoldás?
#19
Nincs magyar felirat.
#18
#14: Gamestar-on is van (volt?) egy ugyanilyen troll, gyanítom ugyanaz a személy