Mass Effect Trilogy - PS4-re és Xbox One-ra is?

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 28.
  • Pletyka
Link másolása
Már korábban is pletykáltak róla, hogy a BioWare PlayStation 4-en és Xbox One-on is megfuttatná a Mass Effect-trilógiát - ezeknek a szóbeszédeknek adhat alapot egy chilei üzlet honlapján felbukkant hirdetés is.

Ha hihetünk a chilei Zmart Gamesnek, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik majd a Mass Effect Trilogy. Az üzlet weboldalán már megtalálható ennek a két változatnak az adatlapja, igaz, a borítón kívül - amit amúgy bárki összefotosoppolhatna - egyik sem tartalmaz túl sok konkrét információt.

Kéretik tehát pletykaként kezelni a hírt, ettől függetlenül nem kizárt, hogy az EA és a BioWare az újgenerációs konzolokra is kihozza a Mass Effect-trilógiát: egyrészt erről Aaryn Flynn, a BioWare edmontoni és montreali stúdiójának fejese is beszélt már lehetőség szintjén, másrészt a készülőfélben lévő folytatáshoz kiváló előétel lenne egy új port a korábbi részekről.

14.
14.
p3ti
Hányszor adják már el ezt a játékot is...
13.
13.
moonborn
ez szerintem felesleges,az új trilógiát bőven elég lenne kiadniuk az új konzolokra,feltéve ha lesz dehát úgy hírlik készül már új az mass effect
12.
12.
Quent1n
Ne erre használják már a next-gen konzolokat, hogy újra eladják a korábbi játékaikat.. Eredeti ötletek és új címek, ezeket érdemlik azok akik megelőlegezték a bizalmat. Ha felvezetésnek szánják az új rész/részek elé akkor is max nagyon nyomott áron lenne fair dolog ezzel etetni a jónépet. Szerintem. :)
9.
9.
En megvennem ha kijonne, mert nalam kimaradt sz elson kivul a tobbi...
8.
8.
leviske
Hát akkor teljes nyugalommal jöhet SteamOS/Ubuntu-ra meg MacOSX-re. Gondolom nem lenne sokkal nagyobb munka portolni, mint az új konzolokra.
7.
7.
Cristiano
6.
6.
Juha
#3 sztem 1990- vagy 2990-ért elfogadható (már pontosan nem emlékszem, de galaxison ennyi volt, persze a dobozban csak dvd és tájékoztató, többet ne várj (csak azért, mert anno a 2-böl a ce-t vettem meg, witcherhez meg alapcsomagban is qva sok extrát kapsz, még mai napig! (Na jó, ma nem tudom, de egy hónapja kb. Még így volt)
5.
5.
Szelenas
piros pont mert király ötlet, fekete pont mert ebből az EA csak egy újabb bőrréteget húz le
4.
4.
guitarlord
Ha igaz is, akkor is azt mondom, hogy minek? Új címeket szeretnék, új ötleteket, nem az előző generációra megjelent cuccokat játszani szebb grafikával, akkor már inkább folytassák egy új epizóddal....
3.
3.
randall13
Inkább a harmadik részt tegye fel az EA Steamre, hogy a Valve bundleként is tudja árulni, mert egyenként tuti nem veszem meg őket.
2.
2.
Sznfctm
Chilei lokalizációval. ;) (mellesleg mekkora hiteles forrás már ez. :D)
1.
1.
paczalhun
megmondom őszintén, én el tudnám viselni:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...