A Lionsgate is beszáll a játékiparba

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 1.
  • Biznisz
Link másolása
Újabb filmes cég vetett szemet a játékiparra, ezúttal a Hunger Games-sorozatot is terelgető Lionsgate jelentette be, hogy videojátékos részleget alapít - az új csapat vezetője Peter Levin lesz.

A Lionsgate is beszáll a játékbizniszbe, a The Hunger Games és a The Hurt Locker című filmeket is jegyző cég ma jelentette be, hogy videojátékos részleget alapít.

Az új csapatot Peter Levin, a Nerdist Industries társalapítója és korábbi vezérigazgatója vezeti, ő egyébként a Disneynél is dolgozott, sőt a Roviónak is besegített tanácsadóként. Gyakorlatilag az ő feladata az, hogy a filmstúdió megvethesse a lábát a játékpiacon, és ehhez teljesen szabad kezet kapott: készíthet új címeket, licencelhet meglévőket, és természetesen a Lionsgate portfóliójából is válogathat.

14.
14.
SP4C3F0X
Nyilván nem a Lionsgate fogja készíteni a játékokat, csak majd alkalmaznak embereket akik megvalósítják az ötleteiket. Máshol is így van.
13.
13.
GAMEROD
Rengeteg horror és véres thriller kezdődik a Lionsgate logóval, csak a kismiskák azonosítják a fűrésszel. Abból meg már van játék két rész is. Kíváncsi leszek, mert nagyon jó érzékük van a horror témához.
12.
12.
Giga0509
#10: Na az ütős lenne.
11.
11.
kay_ps4
a Gamer c. film érdekes lenne játékként (az is Lionsgate .. úgy emlékszek)
10.
10.
Stiw
Valahogy éreztem, hogy ők lesznek a következők. Kíváncsian várom, hogy mit tudnának kihozni mondjuk egy éhezők viadala sandbox-survival játékból. :D
8.
8.
markoci555
Elsőnek nem értettem, mondom ezek már rég benne vannak az iparban. Rögtön a Fable ugrott be. Utána rájöttem, hogy az Lionhead :)
5.
5.
equinox42
Velük kapcsolatban én is bizakodó vagyok.Reméljük a legjobbakat!
3.
3.
Ecneb
#1: Csak állják is meg! Nagy különbség van azért egy film forgatás és egy játék megalkotása között, viszont én is pozitívan állok hozzá a dologhoz.
1.
1.
bodortamas1
Na ez jó hír, nagyon szeretem a Lionsgate filmjeit, szinte még sosem kellett csalódnom bennük :) Ha a játékiparban is megállják a helyüket, akkor nem lesz probléma.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...