Stílusosan búcsúzik a Gran Tursimo 5 multija

Május végén leállnak a Gran Turismo 5 szerverei, ám ha kitartóan nyomulsz a szimulátorral, akkor egy rakás verdát nyithatsz meg a Gran Tursimo 6-ban. Nyilván ehhez meg kell venned az új részt is.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#20
#12: Amiket meg írsz ha tartalmaznak is sok igazságot akkor sem teljesen tiszták. COD-os gondolataidat teljesmértékben adom ... énis csak multi miatt veszem már az újjabbnál újjabb reszeket (bár story vonaluk sem annyira rosz ). De az f-1et szídni kár... igaz nagyon kell oda a pénz ... jobban mint bármi más de azok a fiúk ogenis tehetségesek ... és imádom a rallyt és Löeb-öt és Hirvonent ... Latvalát... Ostberget stb de a túra autózás és a rally teljesen mást követel mint egy f1 ... nem, nem hiszem, hogy Löeb megverné egy kis gyakorlással Vettelt vagy Alonsot csak úgy brahiból ugyanazzal a kocsival (bármennyire is utálom a kis németet ez sajnos a valóság :/ ) .Amm meg tök tetszik amit a GT szériáról írsz :)
#19
#6: Alonso 2x annyit keres (kis túlzással ) és mégis lehúzzák állandóan a Vettel drukkerek h sokkal szarabb pilóta mint a kis kedvencük. Akkor, hogy is van ez ?? Nem hiába keres annyit ?
#17
Én nem értem mi a baj a gt 5-el,vannak persze hibái de én már egy éve nyomom és még most is találok új dolgokat.A GT aktuális része volt mindig a legjobb az etalon ha a vetélytársak egy kicsit elhúznak a GT olyan új dolgokkal vág vissza aminek a megvalósításárol ök csak álmodoznak /pl napszak és időjárás változás/
Biztos vagyok benn hogy a jövőben is a GT lesz a követendő példa.
#16
az egész gt széria búcsúzhatna már őrökre!!!!! olyan minőségromlás volt ps3 as generációban hogy innen már nehéz lesz felállni ! a ps2-es pályákkal, kocsikkal nem kellene traktálni a népet inkább üljenek le megint 10 év után és dolgozzanak !!!!!!!!!!!!!!
#14
#12: Ahogy én is megnézném mit alkotna Loeb egy teljes idény alatt. :) Szerintem Moncaoban 78 kört végigmenni úgy, hogy centikre van a fal, simán van akkor kunszt. Rádión mondják a dolgokat ami sokszor baromi zavaró mikor 200 fölött rongyolnak egy kanyarban, nem véletlen, hogy a jobb pilóták is visszaszólnak néha, hogy ne zavarják őket. Ami tény, hogy az F1 inkább technikai sport de azért nem nézném le nagyon + nem volt ám mindig ilyen mint ma. GT-be nem a kihívásokat untam azzal nem volt gond, frankón összerakták. A sterilsége miatt untam meg.

CoD: Egy második VH-s fegyvert kár egy maihoz vagy egy fiktívhez hasonlítani. Ha kihívásként tekintek rá régen se izzadtam meg vele meg most se. :) Igaz a sztori része változott de szerintem nem feltétlen hátrányára. Egy gyors filmszerű adrenalin löket aztán ennyi.
#9
#3: A Call of Duty nem ragaszkodik a gyökereihez mivan?? Az első rész mi volt, cső fps, nulla MI, látványos robbanások, filmes hangulat, pörgős ugrabugrás multi. A mostani detto ugyanez. Még a grafikus motort is milyen szépen végigvitték már :D Elhiszem, hogy az idő szépíti az emlékeket de a CoD az bizony mindig ilyen volt annyi, hogy van akinek a 2. VH jobban bejött de nem lehet eladni 8-10 játékot csak arra építve.

Az F1 meg pont annyira gyerekes sport mint a Rally. Azért mert Loeb Rally világbajnok közel sem biztos, hogy simán legyőzné a top pilótákat élesbe. Nem egy körön kell gyorsan lenni és bezúzni egy top köridőt hanem két órán keresztül kell minden körben maximálisan koncentrálva top időket menni, közbe babrálni a technikával, lereagálni az új szitukat, előzéseket, figyelni a gumikra, a benzinre csak mindezt 200 fölött. Attól mert kívülről unalmas az F1 belülről még ugyanolyan kihívásokkal teli és egyáltalán nem könnyű sport. Ha adnának alád egy F1-es kocsit nem valószínű, hogy kibírnál benne egy Maláj nagydíjat végig. Szóval ne legyünk már vakok a te szavaiddal élve...

A GT meg akármilyen jó játék én halálosan untam pl. mert nekem hiányzott belőle az élet a hangulat. Persze én sose voltam szimulátor fan aki kormánnyal csapatja csak akartam egy autós játékot PS3-ra. Ennek ellenére tetszik, hogy ilyen akciókat csinálnak csak kár, hogy a kiinduló szituáció szemétség, mert nyugodtan mehetnének még azok a szerverek.
#8
#7: Mivel Loeb a best, de azért Ken Block se volt olyan szar. Lehet itt szídni az autósportot (F1), de azért ezek a srácok rohadtul jól vezetnek.
#6
#3: Azt is megnézném, hogy egy triciklin mikor győznéd le Vettelt, nem hogy egy F1-es autóval :,D

A világ egyik legjobb pilótájáról beszélünk ha kedveljük, ha nem és nem azért keres annyit, amennyit mert nem ért a szakmájához...
#5
Nem tudja valaki , hogy mikor jönnek a valós motorhangok a GT6-hoz , amit megígértek ? Szerintem amúgy a legjobb szimulátor jelenleg konzolon a GT6 !
#4
nem baj remélem ha lesz új rész lesz valami újitás benne
#1
Tekintve, hogy 2x annyian multiznak a GT5-tel mint az új résszel, kicsit vicc az egész.