Elérhető az Among the Sleep demója

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 1.
  • Letöltés
Link másolása
Az idei év bővelkedik a belső nézetű túlélőhorrorokban, jó hír a műfaj rajongói számára, hogy a Krillbite Studio alkotását már ki is próbálhatjuk. Tölthető az Among the Sleep demója a Steamről.

Ha a Daylight megfeküdte a gyomrodat, ne aggódj, az idei évben számos trónkövetelő érkezik. Megjelent Krillbite Studio alkotásának demója, az Among the Sleepben egy kétéves gyermeket irányítunk, aki éjszaka felfedező körútra indul a lakásban. Természetesen a szülők hazudtak nekünk: éjjel az árnyak megnyúlnak, s gonosz teremtmények lesnek ránk a sarkokból.


Az Among the Sleep inkább a felfedezésre és a nyomasztó hangulatra épül, nem kell pontszámokra hajtanunk és a harcot is nélkülözi. A demó a Steamről rántható le, és támogatja az Oculus Riftet is.

A végleges verzió megjelenési dátuma még nem ismert, de reméljük, hogy még idén megkaparinthatjuk.

8.
8.
_Botika_
Kipróbáltam de amikor ''anya'' dudolását kellet követni és a csőhöz érek megakadtam nem engedte hogy bemásszak rajta. :(
7.
7.
Zyklus
Már tavaly meggyőzött ez a cucc amikor kiadtak egy ingyenesen próbálható alpha verziót/demot. Kíváncsi vagyok azóta mit fejlődött és milyen irányban. A hangulata nagyon jól el volt találva, remélem nem oltották be akcióval és maradt a parafaktor is a helyén.
5.
5.
Pharaoh
Az eredeti(nek mondható) főhősünk, és a hozzá párosuló arányok, nagyon egyedi hangulatot kölcsönöznek a játéknak! Van néhol egy kis Alan Wake és Amnesia: Machine for Pigs beütése, de ha tudják tartani egy független fejlesztős/indie produktum átlag játékidejét ezzel az atmoszférával és érdekes is marad a lezárásig, akkor megéri majd a pénzét (főleg Oculus Rift-tel)! Hajrá Krillbite Studio!
4.
4.
kivenoko
Letöltöttem. Esküszöm, már a demója ezerszer jobb mint az egész Daylight játék! Aki szereti a műfajt, annak kizárt, hogy ne nyerje el a tetszését! Egy résznél csak megmerevedtem és nem mertem menni semerre! :D
3.
3.
Cristiano
ezt ki próbálgatom: )
2.
2.
kivenoko
Az első teasertől frászt kaptam, amikor a konyhában bujkál a kis srác... azóta várom. Mondjuk az még az előtt volt, mielőtt mindenki túlélő horrort akart volna csinálni. Daylight szerintem egy okádék lett. Csak a hangokkal ijesztget, vizuálisan rohadtul nem tudott parába tenni...
1.
1.
_Botika_
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...