Star Wars 1313 - új concept artok

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 2.
  • Képek
Link másolása
Noha már jó ideje tudni, hogy a Star Wars 1313-nak befellegzett, még most is érkeznek róla információmorzsák és látnivalók. Most éppen kilenc új concept artot tudunk mutatni, bitang jól néznek ki!

Bár a Star Wars 1313 már eredeti állapotában is nagyon tetszett nekünk, a nyálelválasztásunk csak akkor indult be igazán, mikor kiderült, hogy George Lucas nyomására Boba Fettet tették meg a játék főszereplőjévé - igaz, minderre azután derült fény, hogy a LucasArts-nak és így a projektnek is vége lett.

A minap kilenc új concept art érkezett róla, a látvány még így is szuper:

17.
17.
Corran
#13: Lol xD Nem baj hogy Walt Disney maga egy kissé antiszemita volt? :D Ez már csak akkor volna ironikusabb ha egy nagy Vasember vasalná egy öreg vasalóval.

De a témához visszatérve, valóban ,akkor most mihez kezdjünk ezekkel a conceptekkel ,legyünk boldogok hogy szép képek? Annyira értelmetlen lelőtt játékokról szivárogtatni, sose lesznek megcsinálva. Múltkor az a Darth Maul játék, most ez. Azt hiszik hogy ha a fanok eleget rínak, akkor majd a Disney nagy nemesen megcsináltatja ezeket? Dehogy. A Disney most kb kakkant bele abba hogy a fanok mit akarnak - bizonyítja az EU múlt heti eltörlése is. Szóval ja, jó képek, de minek. Ahhoz az érzéshez hasonlít, amikor az ember nézi ahogy más gyerekek játszanak egy labdával ,amit ő maga soha a büdös életben nem érinthet majd meg.
16.
16.
SLi
#13: "ekte" mi ? ostoba paraszt
ráadásul disney mint zsidó, micsoda műveletlen barom vagy te...
tényleg az ilyen zsidózó félkegyelműeknél alapfeltétel a retardáltság? csak mert 10-ből 9 az...
15.
15.
Szerintem is Lucas agyara ment valami oreg korara, francert kellett volna foszereplonek lennie boba fettnek, pont az volt a lenyege hogy uj szereplo...amugy az extended universeben tobb sci-fi es latvany es tortenet van mint a trilogiakban, szoval en azokat jobban kedvelem mint az alap filmeket.
14.
14.
vnm51
Nagyon jók a screeniek komolyan, igazi hamisítatlan SW, színvilágostúl, fényestűl mindenestül.
Csak könyörgöm ne valami agyatlan fps/tps lövölde legyen ha már kiadják (mert kifogják, ha megint benyomtak képeket róla).
Valami ME/TESV játékmenetet úgy elbírnék viselni SW-be néhányezer órás játékidővel... csak ennyit szeretnék az elkövetkezendő néhány év karácsonyára, mást nem is kérnék.
Addig is Kotorozok egyet, ha már olcsóé volt most Steamen. A BW is megtehetné ugyanezt, csak hogy el ne felejtsék milyen színvonalat kell tartaniuk. Nem bántásból írom, csak nem mindenki veszi be időben a kavingtont...
13.
13.
Danikika94
Pff a Disney meg ekte zsidó cég...Akkor is megérné a petició sztem :)
12.
12.
Hidalgo
Lucasnak már semmi köze ehhez, minden SW jogot megvett a Disney ...
11.
11.
Danikika94
Online petíciót kéne készíteni hogy újra foglalkozzanak vele a studióban :) Biztosan össze lehetne kaparni minimum 1millió aláírást :) Az már valamennyire befojást tudna hatni dzsórtdzsékra xD
9.
9.
princeps27
#4: hát az első 2 rész hasonló volt, de jó volt
8.
8.
_Botika_
Ahogy megnéztem a képeket nagyon elszomorodtam, mert most már mégjobban sajnálom hogy nem jelenik meg a játék. :(
7.
7.
markoci555
szebbnél szebbek... Most mit kezdjek velük? Sírjak rajtuk, hogy semmi nem lesz belőle?
6.
6.
Chrysh
Szerintem bátran kijelenthetjük, hogy George Lucas megöregedett, egyre rozsdásabban működnek a fogaskerekei és agyára ment a pénz és a hírnév. Mert mással az nem magyarázható, hogy ilyen projekteket lő le egy tollvonással ez a fazon. Mellesleg a Republic Commando 2 lefújása óta vagy úgy vele, hogy nincs olyan jelző, amivel megfelelően jellemezhető ez az alak.
5.
5.
Cristiano
annyira jó lett volna elkészíteni
4.
4.
moonborn
#2: Amúgy a Battlefrontól nekem is totál ez a véleményem,biztos olyan feeling lesz mintha egy modolt Battlefielddel játszana az ember :D
3.
3.
Drought
Nem kötekedés képp, deeee mégis mi legyen a battlefront ha nem battlefield star wars köntösben? De most komolyan...ugyanazt csinálod a frontban is mint a fieldben, talán capture the flag van még a régi sw-ben, de attól még totál ugyanaz nem értem ezen mit kell sírni.
2.
2.
mr_rich
Véleményem szerint ezek után se fognak már kiadni jó SW játékot. Majd jön a Battlefront, ami egy Battlefield SW köntösben, jobb lenne kiadnák a 2. részt felújított grafikával, több pályával és karakterrel. Az Erő legyen veletek
1.
1.
jardo
Bezzeg a tucat-folytatások jönnek szarásig... Kéne már egy jó SW-játék, mostanában nem vagyunk elkényeztetve ilyenekkel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...