EVE: Valkyrie - képek és gameplay

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 3.
  • Videó
Link másolása
A CCP Games egy sor látnivalóval szolgált az EVE: Valkyrie-ről. Az űrshootert kimondottan Oculus Riftre és a Project Morpheusra szánják, a grafikáért pedig az Unreal Engine 4 felel majd. Ott leszünk a csaták sűrűjében.

Mint ismert, a CCP lelőtte a World of Darkness fejlesztését, így a fejlesztők teljes mértékben az EVE-univerzummal lesznek elfoglalva. A közelgő címek egyik legígéretesebbje az EVE: Valkyrie, amely a virtuális valóságot hozza el az önjelölt űrhajósoknak. Látványos harcok belső nézetben, kitárul előttünk a végtelen űr.

A címet az Unreal Engine 4 hajtja majd, és természetesen támogatja az Oculus Riftet és a Project Morpheust is.


7.
7.
hedzsooo
#1: STAR Citizen, nem Space, de egyébként azt én is előrendeltem/támogattam már réges-régen, ám ezt sem kell annyira félteni, ha valóban jól hozzák össze, akkor lesz rá érdeklődés rendesen, gyanítom! ;)
6.
6.
Yetikoma
Azért szerintem ezt sem kell elásni. Jól kidolgozott világ áll mögötte hangulatos és egyedi játékstílusó frakciókkal és, hogy VR-re tervezik lehet nagyon nagy előny is.
5.
5.
Juha
Én elöször azt hittem a Star Citizen a Privateer újragondolása lesz, de már nem tudom... mostanában nem követem, de tényleg vmi MMO lesz belöle? Nem zavar a multi, csak ne eröltessék rám (mint pl. Simcity).
Az X sorozat kissé "bonyolult" volt számomra, aki kétnaponta jó ha két-három órát tud játszani, nincs idöm elmerülni benne, pedig biztos fain dolog, igazi sandboxnak tünik, meg is vettem nyugdíjas éveimre :-)
Várom az Elite: Dangerous-t, és sorry az off-ért.
4.
4.
HerodPK
igaz sry thx a korrekciót :d amúgy nyomon követem pedig, nem tudom hogy tévesztettem el :(
3.
3.
Ruga
Na ettől tuti hányni fognak páran.. :D
2.
2.
traumraise
#1: nem space, hanem Star Citizen de amúgy igen, az lesz a komoly űrszim, csak leghamarabb 2015-16 körül jelenhet meg :(
1.
1.
HerodPK
Erre annyit mondok Space Citizen ;) bye bye EVE
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...