Transformers: Rise of the Dark Spark dátum

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 5.
  • Megjelenés
Link másolása
A Cybertron-játékok és a Michael Bay-film közt tátongó űrt hivatott betölteni a Transformers: Rise of the Dark Spark, amelyet az Edge of Reality fejleszt szinte minden létező platformra. Június végén jönnek a robotok.

Az Activision bejelentette, hogy Észak-Amerikában június 24-én kerül a boltok polcaira a Transformers: Rise of the Dark Spark 3DS-en, PC-n, Wii U-n, Xbox 360-on, Xbox One-on, PS3-on és PS4-en, Európában pedig június 27-én.

A játék nagyban épít a kooperatív módra, már a kampányt is végigjátszhatjuk négyen, de visszatér a hordamódra hajazó Escalation is. A játék története egyébként egyesíti a Cybertron-játékok és a Michael Bay-filmek sztoriját (ha már úgyis érkezik idén egy új mozi), megint választhatunk az Autobotok és az Álcák között, és ha minden igaz, a tapasztalati pontokat is úgy gyűjthetjük, hogy azokat aztán bármely más játékmódba átcipelhetjük.

A produktum már előrendelhető, ha a megfelelő helyen csapunk le a játékra, akkor megkapjuk a Weathered Warrior Packot, amely két új, multiplayerben bevethető robotot tartalmaz - lásd a fenti képet!

4.
4.
Tallono
Miért nem a Cybertron játékokat folytatják? A Bay-féle Transformers úgyis a Transformers univerzum megerőszakolása, nem kéne "legalizálni" játékok szintjén...
3.
3.
dante92
Remélem hozza majd a WoC és a FoC minőségét.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...