Breaking: nem lesz idén Need for Speed

Az Electronic Arts a legfrissebb pénzügyi jelentése kapcsán mondta el a befektetőknek, hogy idén nem lesz új Need for Speed-epizód, így tovább fejleszthetik a jövőre megjelenő játékot.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#31
Így legalább kétszer olyan xar lesz mind szokott lenni.
#30
Szerintem nem is baj hogy idén nem lesz, kicsit üldögéljenek rajta hátha összedobnak végre valami jót bár hiába reménykedünk benne
#29
#26: A porsche akkoriban nagyon jó volt! Nagy rajongója voltam a sorozatnak a porsche-ig! Aztán jött az underground ami nem mondom, hogy rossz volt, de inkább a tuning rész vitte a hátán onnantól egy mélyrepülés az egész! Még felcsillant valami remény a shift1-2nél, de az irányítása valami borzalom lett így az is kuka, amik meg mostanában jelentek meg azok meg nagyon gyengék és semmit nem hordoznak magukba az eredeti nfsből! A legutolsót nem láttam, de amit olvastam róla az is egy gyenge közepes valami!
#28
#26: Az első Most Wanted rohadt jó volt, nekem a kedvencem, a "remake", na hát arról meg ne is beszéljünk. -_-
#25
miért isteníti mindenki azt a béna undergound 2-őt?
#24
K2 The HighestModerátor
Nekem az NFSU2 óta a Shift széria és a The Run jött be... Semmi más. Kapjanak már észhez, legyen 3 év fejlesztési idő és brutális tartalom.
#23
Ámen. Szuper hír.
#22
Felőlem bő 5-6 évre is lehetne szüneteltetni az NFS szériát.
Így is legalább van belőle vagy 50 játék.
#21
Kb 2000 óta nincs Need for Speed...
#20
wat?
#19
Kezdődik az apokalipszis, ja nem Call of Duty még lesz és nem az utolsó, de legalább a fejlesztőcsapat "új".
#18
#17: El is hiszem mivel nem kötelező megvenni egy játékot sem. Szal ez úgysem érintene téged.
#17
Én azt sem bánnám ha soha többet nem lenne! :)
#16
Tavalyi szar ,multinelkuli verzio utan nem csodalom.
#15
Na hálaistennek! ccc... tökéletes..
#14
#13: Eddig is mindig elkészült, most is elkészülne, csak most annyiban változott a helyzet hogy idén nem elégednek meg azzal a "színvonallal" (:D lol) mint eddig. Ők is belátták ennyi idő alatt nem lehet elvárt szint feletti produktumot létrehozni.
#13
#10: Nem hinném, hogy nem fogyott volna jól az NFS, azért valjuk be az EA fejlesztőit az érdekli a legkevésbé, hogy mennyire is jó a játék. Persze nem szar az NFS, egy jó iparos munka, de nem kiemelkedő.
Az viszont tény, hogy egy játék akkor sikeres ha sok bevételt hoz. Ha lehetőségük lett volna szerintem kiadták volna ősszel mint mindíg, csak ott volt a bibi, hogy 1 év alatt nem tudott volna elkészülni egy új NFS.
#12
Végre ez maga csoda