Borzasztóan áll a Nintendo Wii U

Nagyon úgy néz ki, hogy mindenki ma akarja elmondani, hogyan sikerült az elmúlt üzleti éve: ahogy arra lehetett számítani, a Nintendo nem sok jót tudott közölni a nagyérdeművel.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#56
#55: Jó már neked. Most irigyellek. :D Szerencsés vagy.
#55
#54: Nekem pl. nem izzad a tenyerem.
#54
#53: Szóval neked nem szokott izzadni a kezed? Vagy csak akkora kezed van, hogy át tudod 1 kézzel fogni azt a nagy kontrollert?
#52
#51: de kicsúszni/kiesni ki tud a kezedből, ha csak 1 kézzel fogod, mert nagy (méret) az a tabletkontroller.
#50
#43: Elaludtak? :) Szerintem pont, hogy túl gyorsan rohantak bele az újba és nem igazán gondolták ezt át. Elsők akartak lenni és utolsók lettek. A Mario szerintem sose lesz lejárt lemez ráférne talán egy kis pihentetés és vérfrissítés.

myrte: Ezek biza jó címek de kérdés, hogy vajon ezektől fog akár csak megkétszereződni az eladott konzolok száma? Szerintem nem. Egyébként meg igazad van nincs válságba a Nintendo meg semmi egyszerűen ezt most benézték kicsit, fognak ők még nagyot dobni. Kérdés, hogy mik a hosszú távú terveik a Wii U-val.
#49
Törölt felhasználó
#36: Tokeletesen jol latod a lenyeget.
#48
Törölt felhasználó
#34: Azert annala 100 millio wii tulajnal megneznem hanynal van otthon ipad, illetve azoknal akiknel van mikor kapcsoltak be utoljaraa wii-t.
Nincs piaca ennyi.
#47
Törölt felhasználó
#41: Nem lesznek valtozasok, errol tegyel le.
Hatalmas a buko az egesz es ezt a nintendonal is latjak.
#46
Törölt felhasználó
#25: Egyreszt de, mivel a hc retegnek amiatt nem kell.
Az a reteg akinek a wii-k keszulnek meg osszezsugorodott a tabletek/telok miatt.
Addig meg nem lesz ra jatek amig nem uzlet, addig viszont nem uzlet amig nincs meg az elegseges eladott darabszam.
Ezt a nintendo baszta el.
Mondjuk eleg nehez elore latni, de a tabletek sikere mar latszott es a cegeknel meg egy rakas olyan tulfizetett buzi ul akiknek ez a munkaja, hogy megjosoljanak dolgokat. Ami jelen esetben nem lett volna tul nehez feladat.
Azt az osztalyt kene kibaszni a cegtol.
#45
Törölt felhasználó
#21: Idiota.
A nintendo a kozolokbol el.
Ha nem fejlesztenek mennek a sullyesztobe.
Tenyleg igaza van egy ket embernek. Te kurva retardalt vagy..
#44
Japánban nyáron fog kijönni a Bayonetta 2, Hyrule Warriors. Megdobhatják az eladásokat a Mario Kart mellett.
Nyáron majd jön egy frissítés amivel DS játékokkal is lehet játszani a WiiU-n.

Szóval a potenciál megvan.

Megcáfolták, hogy lenne az E3-ra új hardver bejelentés. Szerintem kiegészítőt mutathatnak. Ha jól emlékszem, régen volt olyan hír is, hogy nagyban kacsingatnak az egészségügyi téma felé. Akár kiadhatnak is egy két karral felszerelt 3DS-t is. Majd kiderül a vizsgaidőszakban, hogy mit találtak ki a japánok.

Minden cégben vannak mélypontok, főleg egy több, mint 100 éves múltú cégben. Nem kell padlót fogni 2 rossz évtől.
#43
#41: N -nek 1 kúrva nagy baja van azon kívül hogy elaludt - nincsen rá aki fejlesszen. Mivel a Nintendo nem tud 30 játékot egyszerre fejleszteni, így hát marad a várakozás... és aki várakozik, és elkezd unatkozni, az talál mást (xbox, ps). Ötlettel nem lett volna baj, és én még mindig azt vallom hogy a hardverrel sem. Csak amit művel az N, az katasztrófa. Már olyan szinten lejárt lemez pl. a Mario, hogy aki kicsit igényesebb, az már várna vmi újra
#42
NorbiiiModerátor
#41: pocsékol-pocsékul na..
#41
NorbiiiModerátor
#36: "Ha ez meg van, akkor a Wii U tarolni fog!!!" (

Ha........! A helyzet most valóban rossz, de HA (!) változások következnek be, és miért ne következhetnének be, akkor tarolhat! Ez egyenlőre nem valószínű, mert pocsékol kezdett az N, (még1x pocsékol!) de bármi megtörténhet! Ezt csak a Te külön kedvedért pontosítottam, nehogy mást képzelj a dolgok mögé, mert ez gyakran megesik! :)
#40
NorbiiiModerátor
#38: ...........és EKKOR írtam, hogy a Wii U tarolhat, és nem azt írtam, hogy most tarol!

Így akartam, bocs.
#39
Ez bizony bukta és ezt el is ismerhetik akár. És szerintem egyáltalán nem a szoftveres része miatt főként hanem a hardveres miatt. Pl. én nem tudnám elképzelni, hogy ha van egy Wii-m mi a francnak cseréljem le a Wii U-ra?

Adott volt egy világverő Wii amit egy olyan rétegnek csináltak akik eddig nem igazán voltak a "sakktáblán" és lám kiderült, hogy ez a réteg elég durván nagy. Ők kaptak egy tökéletes konzolt amivel el lehet játszani egy fárasztó nap után, vagy épp a család is szórakozhat együtt. Csupa-csupa jó játék, mozgásérzékelős cucc, egyszerű és OLCSÓ cucc és kész a csoda. Erre itt a Wii U ami semmi olyat nem ad ennek a rétegnek ami azt mondaná, hogy "na erre megéri lecserélni a Wii-t". A Mario a Wii-n is pont elég pofásan nézett ki, ping-pongozni azon is pont elég jó volt. Tablet kontroller? De jó, egy ember játszhat vele a családból a többi meg nézheti. Meg lehet nézegetni rajta dolgokat meg tapizni, hurrá. Ez a nagy újítás? Ugyanmár. A PS4 meg a BOX könnyebb helyzetbe volt, mert ott pontosan tudták mi kell az embereknek viszont a Nintendonak nem sikerült kitalálnia, hogy a sok millió konzoltulaj mégis mire cserélné le a meglévő konzolját. Nem bántom őket, mert szinte lehetetlen feladatra vállalkoztak és hát így jártak. Én a helyükben vártam volna még 1-2 évet és az új konzolokat, megnéztem volna, hogy fogadják őket a userek és szépen kényelmesen hoztam volna az új Wii-t amivel legalább profitot termelhetnének. Persze közben minden felületen tudattam volna a userekkel, hogy valami nagy dobás jön amire megérni várni. Ezen a Wii U-n SZERINTEM (tehát simán tévedhetek) semmilyen játék nem fog komolyat lendíteni, mert a többség már leírta és inkább vett egy PS-t vagy XBOX-ot és ez méginkább igaz lesz amint 1000% lesz, hogy jön valami új Nintendo konzol. Meg lehet nézni ott a PS4 arra sincs ám egy tonnányi jó játék mégis sokan megvették és megveszik, mert több fantáziát látnak a gépbe.

A Wii U-t szerintem le kell írni veszteségnek, támogatni annyira, hogy érezzék az N fanok, hogy törődnek velük azért, és dobni egy újat HA tudnak.
#38
NorbiiiModerátor
#36: Szándékosan forgatod ki az ember szavait, de most ezzel nem foglalkozom többet, illetlenség lenne részemről! Te azt veszel észre amit akarsz, általában a rosszat, vagy nem tudsz mondatot értelmezni, nem tudok melyik a rosszabb?! Én leírtam, hogy a Wii U helyzete rossz, borzasztó, úgy látom ezt érdekes módon elkerülte a figyelmed, és ha értelmezted volna a mondanivalómat, amit már előtte néhányan leírtak, hogy sok minden kell a sikerhez, és EKKOR írtam, hogy a Wii U tarolhat, és nem azt írtam, hogy tarolni fog! Ez csak jóindulat kérdése cimbora, hogy megértsd, amit megakarsz érteni! :)