Risen 3: Titan Lords - dátum és trailer

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 7.
  • Videó
Link másolása
A Piranha Bytes idén nyáron még egyszer nekifut a Risennek, a harmadik rész szakít a korábbi kalózos témával, és igazi dark fantasy beütést kap. A németek most egy filmes előzetessel rukkoltak elő.

Deep Silver délután szólt, hogy a Piranha Bytes új szerepjátéka, a Risen 3: Titan Lords egészen pontosan augusztus 15-én kerül a boltokba PC-n, PS3-on és Xbox 360-on. Jó hír, hogy a srácok visszatérnek a gyökerekhez, azaz hamisítatlan fantasy környezetben kalandozhatunk, a sikert karddal és mágiával is kihívhatjuk magunknak.

5.
5.
balint23h
A Gothic 2 számomra mindig is a legjobb játék marad a világon. Sajnos a Risen részekkel eddig a nyomába se tudtak érni...:S
4.
4.
N!ghtmare
Szerintem még csak nem is akarnak olyan játékot csinálni mint a Gothic. Ez a Risen-sorozat mindig is Tescos minőség volt, kár azt várni, hogy feléled a nagy klasszikus.
Amúgy kellemes videó, de totál semmitmondó, viszont a játékbeli képek eléggé elvették a kedvem az egésztől.
3.
3.
Cristiano
2.
2.
Ooorky
Én is nagyon remélem, hogy nem akkora hulladék lesz, mint a Risen 2...
1.
1.
Gorrister
Az első részt szerettem bár voltak hibái, a második rész teljesen tévút volt, ez a rész az eddigi infók alapján jónak tűnik. Remélem, hogy bár Risen címen, de kapunk végre egy fasza Gothic-ot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...