Blogajánló: A blogverseny nyertese pedig…

A héten csak két blogot ajánlunk, mivel csak a hét második feléből szemezgettünk, és amúgy is kellett a hely, hogy kihirdessük a blogversenyünk nyertesét. Lássuk az eredményt!

Biztos izgatottan várjátok, hogy ki nyeri az egy hónapon át tartó versenyünket. Mi is, jelen pillanatban még nem tudjuk, az öt döntős közül ki kerül ki nyertesen, de mielőtt belekezdenénk a díjátadóba, nézzük meg, kik remekeltek a hét második felében!

SimCity

A sorozat első része 1989-ben jelent meg. Azóta számos részt megért, és sikere szinte töretlen volt, de a tavaly megjelent epizód sok bosszúságot okozott a játékosoknak. Vajon ma már minden hibát kiküszöböltek benne? Dentorel polgármesterúr megmondja.

„Hiába rengeteg a pozitívum, ha egy-két negatívum olyan nagy, hogy egy idő után sajnos az ember ráun. És sajnos nálam is ez lépett fel, amikor már a negyedik városomat kellett megépítenem, mert elfogyott a beépíthető terület.”

Epigenesis

Devilgamer a jövőbe utazott, ahol a világ sorsát egy fura labdajátékkal döntik el. A játék egy érdekes, Steamen elérhető, ingyenes FPS, vagy legalábbis valami olyasmi.

„Nagyon be tud szippantani, és bár függővé nem tesz, mégis úgy elrepül mellette az idő, hogy észre sem veszed. Megér egy próbát mindenkinek!”

***

AND THE WINNER IS...

Ezzel le is zártuk az ajánló ezen részét, mivel máris kapcsoljuk a blogverseny díjátadójának a helyszínén lévő riporterünket:

- Üdvözlöm a kedves Olvasókat innen a hollywoodi Dolby Színházból. Nagy az izgalom ma, hiszen végre kiderül, ki volt a legjobb a legjobbak között. A vörös szőnyegen a színészek, énekesek és más hírességek után jönnek az est igazi sztárjai, a jelöltek. Oh, hogy villannak a vakuk, alig látom, ki érkezik elsőnek!

Hohó, itt van közöttünk Yanez! Mennyi blogot írt, micsoda híresség! Egyből két blogja is felkerült a listára: a „Vasárnapi blog 50! - Jubileumi Kiadás” és a WiiU Teszt paródia. Micsoda humorzsák most is.

De máris látom mögötte Praesagust, aki kőkeményen odaszólt és eltemette a Star Warst, valamint vaskos könyvet kezdett el írni a Metal Gear Solid történetéről.

Mit ér az élet zene nélkül? Ezt kérdezte Drat576, aki rock/metál válogatásával méltó helyett foglal el a jelöltek között. Milyen barátságos egy ember!

Ahogy elmegy az egyik, máris itt van a következő sztár! Shannaro nem kímélte magát, nem félt semmitől, így tudta csak összegyűjteni azt a tudást, amivel megírhatta szörnyenciklopédiáját. Harcos büszkeséggel lépked a szőnyegen.

Végül, de nem utolsó sorban pedig itt van Giga321, aki nem meglepő módon japán lányok gyűrűjében érkezett meg az eseményre. Nem hiába, ő van a topon, ha anime témáról van szó.

Mindenki megérkezett és a jelöltek is elfoglalták a helyüket.

    

Most, hogy a gigasztárok is befejezték a showt a színpadon, ideje komolyra fordítani a szót. A műsorvezető kezében ott van a boríték, ami tartalmazza a nyertes nevét. A jelöltek láthatóan izgulnak, de a közönség is csendben, feszülten figyel. Mindenkinek meg van a maga kedvence. Ön is izgul, ugye?

A nyertes és ezzel a hónap bloggere, valamint egy minden értéket felülmúló GK-póló tulajdonosa pedig nem más, mint Giiiigaaaaaaaaa321! A tömeg felállva tapsol!

Szegény DiCaprio idén is kimaradt.

Gratulálunk a nyertesnek!

Micsoda verseny volt, micsoda emlékezetes írások és szavak! Mindenkit csakis elismerő szóval tudunk illetni. Be is fejezem ezzel a közvetítést, mivel látva a nyertes meghatódottságát, és ahogy mindenki (többek között Sloth, Claymen, Rangerfox) boldogan gratulál neki, bizony nekem is elszorul a torkom. Gyönyörű szép pillanatok ezek. Ezzel búcsúzunk is. További szép estét kívánunk!

22 komment - szólj hozzá!