E3 2014: Ezeket jelenti be a Microsoft?

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 11.
  • Pletyka
Link másolása
Gyakorlatilag biztos volt, hogy a Sony-szivárgás után valaki lecsapja a labdát, és összerak egy microsoftos listát is: a pletykák szerint ez történik majd az E3-as Microsoft-sajtókonferencia alatt.

Nekem személy szerint sokkal gyanúsabb ez a lista, mint a Sonyé, de ha már úgyis mindenki erről beszél, váltsunk róla egy-két szót mi is. Állítólag a Microsoft ezeket a bejelentéseket ejti majd meg az idei E3-as konferenciáján, az infókat ez a blog szellőztette meg.

Nézzük a listát, és tegyük meg tétjeinket!

  • Bemutatkozik a Ryse 2, méghozzá gameplay trailerrel. Az ókori Róma után a középkor felé vesszük az irányt, finomítják a harcrendszert, és sokkal nagyobb szabadságot kapunk majd. Valószínűleg 2016 végén érkezik.
  • Jön a Forza Horizon 2, a Playground idén októberre időzíti a premiert. A játék nyitott világában Louisianát, Mississippit, Új-Mexikót, Texast és Arkansast is bejárhatjuk majd, természetesen változnak a nappalok és az éjszakák, illetve az időjárás is - egyjátékos módban 80 órát játszhatunk. A Turn 10 idén nem jelent be semmit, a Playgroundnak segít majd.
  • Halo 2: Anniversary bejelentés, látvány szempontjából teljes vérfrissítésen esik át a játék. Minden tartalmat megkapunk hozzá, lesz multi, visszatérnek a Halo Anniversary korábbi fícsörei, bekerülnek a PC-s verzió pályái, és bónuszként a 2003-as E3-on bemutatott küldetést is kinyithatjuk.
  • A Halo 5 megjelenési dátumot kap.
  • A Rare rebootolja a Battletoads és a Perfect Dark című klasszikusokat: előbbi letölthető játék lesz, 60 fps sebességgel, a Perfect Dark külső nézetű akció-kalandként, Uncharted módra tér vissza.
  • Az Epic bemutatja azt a játékát, ami a 2012-es Samaritan demó alapján készül, Xbox One-exkluzív lesz, és azt mondják, "a generáció legszebb játéka" lehet.
  • A Good Science Studio Kinect-exkluzív játékot mutat be, ez lesz az EchoBlack. Ez egy kalandjáték, ahol a játékvilág a hangunk segítségével tárul fel előttünk.
  • A Twisted Pixel egy 2,5 dimenziós platformeren dolgozik, ami egy Dekelsus nevű bolygón játszódik, sci-fantasy környezetben.
  • A Black Tusk levetíti a Gears of War: Lazarus CGI-trailerét, ami megmutatja, milyen irányba tart a Gears of War-sorozat.
  • A Lift London két kisebb, letölthető játékkal rukkol elő.
  • A Lionhead Fable Legends gameplay demóval készül, ezen felül levetíti az első teasert a következő projektjéből, ami a posztapokaliptikus Földön játszódik.
  • A Frontier Development családbarát Kinect-játékon dolgozik, ami még idén megjelenhet.
  • Phantom Dust: Sacrifice bejelentés: a játékot a Grounding Inc. fejleszti, és az eredeti cím epizodikus formában érkező előzménye lesz.
  • A Quantum Break novemberben jön, lesz multija, és egy trilógia első fejezeteként szolgál majd. Állítólag még durvábban néz ki, mint tavaly.
  • A Sunset Overdrive augusztus végén vagy szeptember elején érkezik.
  • Titkos projekttel érkezik a Platinum Games, a játék a Viewtiful Joe-ra hasonlít, a munkacíme RugPuddle. A Platinum egy több játékra szóló szerződést írt alá a Microsofttal, ez lesz az első cím ennek a részeként.
  • A Leap Experience Pioneers egy sci-fi TPS-RPG hibridet mutat be, 2015-ben jön, és a Mass Effect ihlette.
  • A Platform Next Games egy új stúdió, a Black Tusk tavalyi bemutatójához hasonlóan inkább techdemóval készülnek, ami fantasy környezetben játszódik.
  • Xbox One-on is elrajtol a Games with Gold, a jelenlegi akcióhoz hasonlóan havonta egy AAA-címmel és egy kisebb, letölthető játékkal.
  • A Microsoft bejelenti, mikortól lehet a boltokban is megvásárolható Xbox One-okat fejlesztői géppé alakítani - erre valószínűleg még október előtt sor kerül egyébként.
  • Crackdown: Skyline - 2015-ben jön, más infót nem kapunk róla.
  • A multiplatform bemutatók között lesz The Division (az Xbox One a vezető platform), Call of Duty: Advanced Warfare, Fallout 4 és egy EA-játék. Mindegyikhez jönnek (legalább ideiglenesen) exkluzív DLC-k.


Erről lenne szó. Bár a felsorolás sok tekintetben tűnhet afféle dreamlistnek, van egy-két pont, amit szinte biztosra vehetünk: Halo 2: Anniversary például valószínűleg lesz, és a Forza Horizon 2 is elég esélyesnek tűnik. Régóta pletykálnak egy középkori Ryse-folytatásról is, ahogy az is elég valószínű, hogy a 343 Industries mond valamit a Halo ötödik részéről.

Júniusban meglátjuk. Köszi, kopic és DaemonX!

54.
54.
expresss
és mi van a kinect-el miért nem fejlesztenek rá semmit "és az hogy hangal való vezérlésről hallani sem akarok"végül is mindegy csak ezért vettem xbox 360 -t szerintem ha így megy one-t már nem veszek
53.
53.
p3ti
#49: Sunset Overdriveal elvileg jön hófehér gép is, lehet érdemes megvárni
51.
51.
supair
#49: Nem csak a Tiédet. :)
A Samaritan demo-t tessék megnézni mindenkinek aki még nem látta...... woaaa
Ennek az egésznek csak a fele legyen igaz,(plussz egy Shenmue 3) titkon remélem,
és tökéletesen elégedett leszek.
50.
50.
balimatyi
Érdekes, mert először a The Division PS4 exclusive-ként került a köztudatba, aztán bejelentették hogy multiplatform, most meg arról szól a fáma hogy az Xbox One a vezető platform...érdekes...valaki tudja hogy mi lesz a sorsa? Meg fog ez még idén jelenni, vagy mégiscsak áttolják 2015-re a megjelenését ???? nagyon várós a game, The Division Bundle-t akarok venni... :)
46.
46.
kdct
45 Mert nem szoktam kommentelni attól hiteltelen lennék? Közöd nincs hozzá hogy jutottam ps4-hez, karácsonyra kaptam, és pont Te gerjeszted a vitát most, több kommentem nem lesz, megnyugodhatsz, elfelejtettem az oldalt Te veterán....
44.
44.
kdct
30: halkan jegyzem meg mielőtt a sony fanok leugatnak, hogy én is ps4-en kezdtem, a három exluziv cimet kitoltam,eladtam és vettem egy one-t. Nekem a legjobb gép ps4 a nyomába sem ér, de a halo 2 ann. plusz halo 5 titanfall meg a többi exluziv döntött nálm meg a 12 év xboxozás :)
42.
42.
supair
#30: Én tudod,hogy döntenék?
Mindkét gép játékfelhozatalát átnyálaznám és ahol a legtöbb nekem tetsző szerepel ott a nyertes.
A Hardverek közt nincs különbség.Mindkettő vérbeli konzol,ami még kiaknázásra vár.
Én One-t vettem.És tökéletesen elégedett vagyok vele.Ha azzal kapcsolatban kérdésed van szívesen veszem.
38.
38.
JackBauer
#27: Emiatt tuti nem fújják le, csak magukat szivatnák meg egy gyengébb show-val.
30.
30.
SLi
na akkor itt legalább megtudom kérdezni, mennyire érdemes most One-t venni itthon?
megy már minden szolgáltatás rendesen stb ?
kb egy hónap múlva tervezek konzolt venni, és bár team MS 'till i die, de lehet ps4 -et veszek első körben
köszi előre is
29.
29.
_Botika_
#27: Hát remélem ,hogy nem így lesz.
27.
27.
Chrysh
Ez mind szép és jó, én attól félek, hogy ezekkel a címekkel is pofátlanul húzni fogják előttünk a mézesmadzagot még évekig.Lásd: A Watch_Dogs esete a soooooook-sok halasztással.

Máskülönben meg nem tudom ki írta, hogy rossz az infók kiszivárogtatása, de egyet tudok vele érteni. Filmnél volt nem egy olyan eset, hogy kiszivárgott a forgatókönyv, és a végén a rendező lefújta a projektet, nem kizárt, hogy játékkal is meg fogják ezt csinálni, ha így megy ez tovább.
26.
26.
névtelenség
A Fallout 4-en kívül mindre magasról...
De azért sem a Microsoft-nak fogok hálát mondani. :P
24.
24.
toriell
Akkor meg nyugodtam ,hogy nekem sem mondott sokkal többet:DDDDD
23.
23.
sebtapasz
#20: Ez nekem még mindig nem sokat mondott... légyszi ha konyhanyelven le tudnád írni.... :)
22.
22.
sebtapasz
Szerintem a Sony felhozatala ütősebb egy kicsivel....nem tudom miért..
20.
20.
bodortamas1
#19: http://www.pcguru.hu/hirek/igy-lehet-reszben-fejlesztoi-gep-az-xbox-one/25553
19.
19.
toriell
Azt valaki meg tudná mondani,hogy a cikkben szereplő mondat --> "A Microsoft bejelenti, mikortól lehet a boltokban is megvásárolható Xbox One-okat fejlesztői géppé alakítani" Ez pontosan mit is takar? Mert nekem is van egy X -em ,de nekem nem esett le mi ez a fejlesztői géppé szöveg. Előre is köszi!:)
18.
18.
toriell
Atya ég ,még a kávét is magamra öntöttem olvasás közben :D Remélem igaz lesz minden ami a hírben van benne.
17.
17.
UncannyDante94
Gyerünk..ide az új Gears of warral !!:P
Ha hozza a színvonalat,akkor érte veszek majd XBOX ONE-t :D
16.
16.
Mr.Dead
#7: "Fallout 4 pedig maga lenne az orgazmus!" +1 Csak ez a bejelentés izgat, de nagyon.
15.
15.
Yanez
Quantum Break, nem tudom miért, de nagyon érdekel a játék. Battletoads? Nemrég játszottam a régebbi részekkel, Istenem remélem igaz lesz a hír! Különösen örülnék, ha a Double Dragon-os részt hozzák vissza!
14.
14.
JackBauer
#13: Ha ki is adnák PC-r az exkluzív játékokat (amit kétlek), minimum 2 évet kellene várni rájuk
13.
13.
dshadow
Hát nektek semmi sem jó :D Eddig az volt a baj, hogy az ms csak a bejáratott ip-ket nyomja ezerrel. Most ha jól nézem legalább annyi új ip lesz mint amennyi folytatást beharangoztak. A sony mennyi új ip-t is hoz? 3?

Hála az Istennek, hogy nem vettem meg eddig egyik konzolt sem meg.

Ja és valszeg ami első visszajelzések szerint xbox exklúzív lesz az PC-re is ellátogat.
12.
12.
bodortamas1
Hááát, van néhány gyanús dolog benne, pl. az EA és Ubisoft biztos, hogy nem lesz kombinálva a Microsoft konferenciájával, ők mindig külön konferenciát tartanak. Ugyanígy az Activision esetében is. A Fallout 4-re leszek a legkíváncsibb a listából.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...