E3 2014: Ezeket jelenti be a Microsoft?

Gyakorlatilag biztos volt, hogy a Sony-szivárgás után valaki lecsapja a labdát, és összerak egy microsoftos listát is: a pletykák szerint ez történik majd az E3-as Microsoft-sajtókonferencia alatt.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#54
és mi van a kinect-el miért nem fejlesztenek rá semmit "és az hogy hangal való vezérlésről hallani sem akarok"végül is mindegy csak ezért vettem xbox 360 -t szerintem ha így megy one-t már nem veszek
#53
#49: Sunset Overdriveal elvileg jön hófehér gép is, lehet érdemes megvárni
#51
#49: Nem csak a Tiédet. :)
A Samaritan demo-t tessék megnézni mindenkinek aki még nem látta...... woaaa
Ennek az egésznek csak a fele legyen igaz,(plussz egy Shenmue 3) titkon remélem,
és tökéletesen elégedett leszek.
#50
Érdekes, mert először a The Division PS4 exclusive-ként került a köztudatba, aztán bejelentették hogy multiplatform, most meg arról szól a fáma hogy az Xbox One a vezető platform...érdekes...valaki tudja hogy mi lesz a sorsa? Meg fog ez még idén jelenni, vagy mégiscsak áttolják 2015-re a megjelenését ???? nagyon várós a game, The Division Bundle-t akarok venni... :)
#49
#43: Csak az én fantáziámat izgatja a Leap Experience Pioneers által fejlesztett Sci-fi játék? :D

Amúgy nekem tetszik a felhozatal, érik a konzol vásárlás.
#48
#43: Szintén. :)
#47
#45: az 51 napos regeddel... :)))))))))
#46
45 Mert nem szoktam kommentelni attól hiteltelen lennék? Közöd nincs hozzá hogy jutottam ps4-hez, karácsonyra kaptam, és pont Te gerjeszted a vitát most, több kommentem nem lesz, megnyugodhatsz, elfelejtettem az oldalt Te veterán....
#44
30: halkan jegyzem meg mielőtt a sony fanok leugatnak, hogy én is ps4-en kezdtem, a három exluziv cimet kitoltam,eladtam és vettem egy one-t. Nekem a legjobb gép ps4 a nyomába sem ér, de a halo 2 ann. plusz halo 5 titanfall meg a többi exluziv döntött nálm meg a 12 év xboxozás :)
#42
#30: Én tudod,hogy döntenék?
Mindkét gép játékfelhozatalát átnyálaznám és ahol a legtöbb nekem tetsző szerepel ott a nyertes.
A Hardverek közt nincs különbség.Mindkettő vérbeli konzol,ami még kiaknázásra vár.
Én One-t vettem.És tökéletesen elégedett vagyok vele.Ha azzal kapcsolatban kérdésed van szívesen veszem.
#41
#40: "Hát egy teljes körű produktum elkészítéséhez,valóban nem,ezt felejtsd is el,nem tudom ezt honnan szeded,maximum egy nagyon egyszerű casual játékhot esetleg,ami papír meg kör."
Mondjuk ha felnézel az id@xbox oldalára ott is írják, hogy kereskedelmi forgalomban kapható box is használható lesz devkit-ként.

Én már leírtam, hogy szerintem hogy szerintem mi értelme van és hogyan segíti a fejlesztőket ez az opció. Leírhatnád te is, hogy hogyan is képzeled el. Eddigiek alapján: nagyon egyszerű játékokra és talán modokra jó. Akkor mit is nyújt ezt pontosan, miért lesz fejlesztői gép?
#39
#37: "Ezt magadtól kérdezed?"
Te írod már harmadjára ezt: "amennyiben tényleg megfelelő lesz a környezet erre.".
Ha moddolásra nem lesz megfelelő a környezet, akkor játék fejlesztésre sem, mert ugyanazon az elven működnek. De ha nem alkalmas rá akkor mi értelme? Mivel könnyíti meg a fejlesztő munkáját?

Mi értelme az id@xboxnak, ha hamarosan már bárki fejleszthet rá?

Valahogy így néz ki a dolog: Egy átlagos konzolon, ne tudsz saját programokat futtatni, csak olyanokat amik a gyártó által hitelesítve vannak. A játékfejlesztőknek olyan konzoljaik vannak amik a hitelesítetlen kódot is tudják futtatni (többek között), így tudják a játékokat elkészíteni az adott konzolra. Ezek a gépek drágák és nehéz pótolni.
A MS kitalálta, hogy bármelyik géppel meglehet ezt oldani (gondolom bizonyos feature-öket leszámítva). Így az indie fejlesztőknek könnyű beszerezni ezeket a gépeket és még nem is drágák. A MS-nak kevesebb fejlesztő gépet kell kiküldenie.
Ha bárki csak úgy fejlesztői módba kapcsolhatná a gépét, akkor bármilyen hommade program, törés, hack futtatható lenne rajta. Az elég nagy hülyeség lenne.
#38
#27: Emiatt tuti nem fújják le, csak magukat szivatnák meg egy gyengébb show-val.
#36
#35: Nem igazán értelek...akkor szerinted mi értelme fejlesztői géppé alakítani egy boxot, ha nem lehet vele játékot fejleszteni, moddolni. (Amik között még szerinted sincs sok különbség.)

"Az indie fejlesztők 90 százaléka pont nincs benne semmilyen programban,nem hiába indie fejlesztők."
Attól, hogy belépnek az id@xbox-ba miért ne lehetnének függetlenek. A MS-tól függetlenül készítik el a játékot és kiadhatják. Nem azért van az id@xbox hogy befolyásolják, hogy megmondják milyen játék legyen, mely platformokon mennyiért stb.