Több EA-játék online multija is leáll

Noha azt megszoktuk már, hogy az Electronic Arts évről évre bejelenti, mely játékainak lövi le a szervereit érdeklődés hiányában, ezúttal másról van szó: a GameSpy leállása miatt lesz kénytelen nyugdíjazni több címet is.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#26
Hát én most vettem elő a BF1942-t és enyhén szívbajt kaptam a hír hallatán :( ezt a játékot kegyeletsértés volt tönkretenni :'(
#25
a kurva ....-jukat!ezzel szerintem lesz egy kis baja az EA-nak,mert a legjobb címeiket rontják el!a singleplayer is jó de nem olyan élmény mint a multi, a multiban legalább a bf 2 és a bf1 és a crysis maradhatna!mikor meghallotam a hírt majdnem a monitornak lett kára!nagyon haragszom az EA-ra!remélem visszavonják a hírt!:(
#24
#19: A Battlefield 3-4 szar. Elvből nem veszem meg őket, és sokan mások sem.
#23
Jó lenne, ha a BF2-t megmentenék pedig. Pont a nyáron terveztem újra felrakni.
#21
de egyébként durva, hogy megveszel egy játékot és később használhatatlanná válik, mert egy szaros program alatt futott az online játék..
#20
bf2142 ----- NEEEEEEEEEEE az egy zseniális játék pedig :D
#19
A minimális "korrektség" az lenne, ha pl. Vki x órát beletolt a bf1-2-be, az féláron válthat a 3-4–re.
De úgyis megveszi, aki megszokta, hogy néha/állandóan BF-ezik, szóval nem a kiadók a hülyék, hanem a vevök.
Lassan elértünk oda, hogy pl. Egy új cod (vagy bármi évente megjelenö mp-game) megjelenése után fél évvel törlik az elözö szervereket a listából.
#18
#14: De lol már... És szerinted hogy fog az EA leállítani dedikált szervereket? A GameSpy-nak tudtommal nem volt hoszting részlege. Lebonyolította a szerverkeresést, ranglistákat és matchmakinget nyújtott. Ezentúl nem lesz ingame szerverkereső és ennyi... Ettől függetlenül ugyanúgy lesz multi, csak nem a játékban keresel szervert, hanem third-party programokat használsz, mint a fent említett GameRanger vagy XFire. Anno a The All-Seeing Eye is megszűnt, mégsem dőlt össze a világ.
Az EA annyiban sz*pta be, hogy kitalálták a zseniális Origint, ami most is ugyan annyira szar és semmitérő, mint az első napján, míg a többi kiadónak ott van alternatívaként a Steam.
#17
Ezért kell inkább a single játékmódot gyúrni. Az nincs kötve semmihez, időálló. Amúgy is a multikkal már tele a padlás
#16
Crysis multik is oda? Nahát! Ekkora böszmeséget!
#15
"Welcome to the TUNNGLE !" - múltkor ezen toltuk a NFS:U2-t :') micsoda játék... :')
#13
#12: De ez még mindig nem az EA hibája... Ugyanúgy besz*pta az Activision, Ubisoft meg mindenki aki a Gamespyt használta a játékaiban. Mégis mit tehetnének, ha egyszer a játékokba integrálva volt a Gamespy. A fiók mélyéről előkotorhatják esetleg a forráskódokat, de sok pénzt úgysem fognak beleölni, maximum párezer dollárt.
#11
kár.=(
#10
Crysis nem kár mivel halott volt a multija, de a Generals a Battlefield és Star Wars-al mai napig játszanak. Sőt mind meg is van nekem eredetiben. És igen is játszottam és még játszanék velük ha rám tör a retro.
#9
Crysis 2-vel még nem is toltam, mert nem megy a gépen! Anyjuk f*szát!
A másik a Star Wars, annak a multijával is szerettem volna nyomulni a közeljövőben, mert még nem próbáltam.
#8
Hirtelen én is idegeskedni akartam, hogy leállították a Star Wars Battlefront és a Battlefield Vietnam multikat, amiket nagyon szeretek még most is. Aztán jobban belegondolva azt kell mondjam az EA veszettül jól csinálja még ezt a lépést is. Gondoljatok bele! Battlefront egyáltalán nem lesz, így most hova fognak átmenni? Hát persze, hogy a most érkező Battlefront 3-ra fognak tódulni
#7
a jatekelmeny romlasa roszabb minthogy abszolut jatszhatatlanna valik ?:) elgurult a gyogyszeruk ? Bf2142 -ert kar ;(