Több új Metro-játék is készül

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A 4A Games bejelentette, hogy Máltában nyit új stúdiót, a sajtóközleménye végén pedig azt is megemlítette, hogy több új, eddig még be nem mutatott Metro-játékon dolgoznak a fejlesztői.

A 4A Games bejelentette, hogy Máltában nyit új stúdiót, és bár a kijevi csapat ezzel párhuzamosan zavartalanul üzemelhet tovább, Andrew Prokhorov társalapító és kreatív direktor, és Oles Shishkovstov technikai igazgató elköltözik Ukrajnából, és az új brigáddal tart majd. Dean Sharpe, a 4A Games vezérigazgatója azt mondta, a máltai stúdió segítségével versenyképesebbek lehetnek nemzetközi szinten.


A bejelentés sajtóközleményében viszont más érdekességekre is bukkantunk: a 4A Games itt erősíti meg, hogy több, eddig még be nem jelentett Metro-játékon is dolgozik, illetve további más projektek is készülnek nála, ezek mind a 4A Engine-re épülnek. Hogy mik lehetnek ezek, arról csak találgatni lehet - az ugye biztos, hogy készül a Metro Redux, azt áprilisban jelentették be az ukránok.

19.
19.
MedvePapa
16.
16.
mestermagyar
#12: Az tényleg nagyon új lehet, mert én úgy tudom, már a stalker 1 előtt szétvált a stúdió. Tehát eme 2 játékot mások csinálták.
12.
12.
kristof97
#11: Egyáltalán kinél vannak a Stalker jogok? Mondjuk nekem az is új, hogy a 4A Games az Stalkert (egyikkel sem játszottam) is csinált valaha. :D
11.
11.
crytek
Szerencsére ez a szekér legalább megy és jönnek az újabbnál újabb jobbnál job részek.

Egy jó Stalker is jó volna ,de hát szarnak rá az illetékesek :(
10.
10.
Wasp_
#8: Mi bajod a Stalker játékokkal?
7.
7.
Ecneb
#1: Akkor nem lesz hosszú a játék!
5.
5.
attila4545
Hát én is költöznék ukrajnából most ha ott laknék.
3.
3.
piskóta
Ez a hír feldobta a napomat. Azt meg nagyon remélem, hogy legalább az egyik Metro-játék non-lineáris lesz RPG elemekkel, mint annak idején a Stalker, ami nálam örök kedvenc. Mint egy Skyrim csak a posztapokaliptikus Moszkvában.
2.
2.
Cristiano
nagyon helyes imádom :D
1.
1.
Stiw
Helyes, haladjon a munka, én éhes vagyok egy újabb metrózásra. Remélem bebarangolhatjuk benne a 4-es metró vonalát is. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...