Több új Metro-játék is készül

A 4A Games bejelentette, hogy Máltában nyit új stúdiót, a sajtóközleménye végén pedig azt is megemlítette, hogy több új, eddig még be nem mutatott Metro-játékon dolgoznak a fejlesztői.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#19
Kíváncsian várom :)
#18
#13: Pont hogy nincsenek náluk (Vostok) a jogok, ezért is készül Survarium a Stalker 2 helyett.
#17
#4: Mégha nem is akarnak, neked ahhoz miközöd?
#16
#12: Az tényleg nagyon új lehet, mert én úgy tudom, már a stalker 1 előtt szétvált a stúdió. Tehát eme 2 játékot mások csinálták.
#15
#13: Oké, kösz az infókat. :)
#14
#13: Mindegyik részéből lett tökéletesen játszható verzió.
#12
#11: Egyáltalán kinél vannak a Stalker jogok? Mondjuk nekem az is új, hogy a 4A Games az Stalkert (egyikkel sem játszottam) is csinált valaha. :D
#11
Szerencsére ez a szekér legalább megy és jönnek az újabbnál újabb jobbnál job részek.

Egy jó Stalker is jó volna ,de hát szarnak rá az illetékesek :(
#10
#8: Mi bajod a Stalker játékokkal?
#9
#8: A régi dolgokat nem ismerem, én csak a Metro játékokkal ismertem meg őket.
#7
#1: Akkor nem lesz hosszú a játék!
#6
#4: Ez legyen a legnagyobb problémájuk. Amikor olvastam, hogy Málta, nekem is az adózás jutott eszembe, de ennél a stúdiónál annyira nem zavar (konkrétan leszarom, amíg jó játékokat készítenek), mert nem egy túl nagy csapat (és annyi sz.pás után amennyit a THQ végvergődése alatt átéltek, megérdemlik), másrészt jó munkát is végeznek.
#5
Hát én is költöznék ukrajnából most ha ott laknék.
#3
Ez a hír feldobta a napomat. Azt meg nagyon remélem, hogy legalább az egyik Metro-játék non-lineáris lesz RPG elemekkel, mint annak idején a Stalker, ami nálam örök kedvenc. Mint egy Skyrim csak a posztapokaliptikus Moszkvában.
#2
nagyon helyes imádom :D
#1
Helyes, haladjon a munka, én éhes vagyok egy újabb metrózásra. Remélem bebarangolhatjuk benne a 4-es metró vonalát is. :D