Jön a Rockstar Games új játéka

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 14.
  • Biznisz
Link másolása
A Take-Two is jelentette a legfrissebb pénzügyi eredményeit: a kiadó sora jól megy, a Grand Theft Auto V szépen hoz a konyhára, a Rockstar játékából már 33 millió példányt talált gazdára. Brutális, nem?

Hála a GTA V-nek, a Take-Two tisztességes eredményeket mutatott fel, a kiadó a tavaly áprilistól idén márciusig tartó pénzügyi évben 2,4 milliárd dolláros forgalmat ért el, szemben az előző üzleti év 1,2 milliárdjával. A sikercímek megtették a hatásukat, a Take-Two csaknem megduplázta forgalmát - a nyereség emellett 361,7 millió dollár lett.

Lássuk az eladási számokat!

  • A Borderlands 2 9 millió eladott egységnél jár.
  • A Civilization V-ből már 5 millió példány fogyott.
  • A BioShock Infinite-ből 6 millió kópia talált gazdára.
  • A Grand Theft Auto V-ből 33 millió példány fogyott, ezzel a játék átlépte az egymilliárd dolláros bevételt.
  • A 2014-es üzleti év negyedik negyedévében az NBA 2K14, a Grand Theft Auto V, a Grand Theft Auto Online, a Borderlands 2 és a BioShock Infinite hozta a legtöbb bevételt.


A Take-Two emellett a jövőben várható megjelenésekről is elhintett pár konkrétumot.:

  • Az NBA 2K15 október 7-én jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.
  • A Borderlands: The Pre-Sequel 2014 őszén landol PC-n és az előző generációs masinákon.
  • 2014 őszén érkezik a Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth PC-re, Macre és Linuxra.
  • Az Evolve szintén az őszi játékkínálatot erősíti.
  • A WWE 2K15 a 2015-ös üzleti év folyamán jelenik meg.
  • 2015 márciusának vége előtt érkezik a Rockstar Games következő játéka PS4-re és Xbox One-ra.
56.
56.
Ecneb
#55: Te mondod a nulla szövegértést édes öcsém, olvasd már el megint és teszem azt előrébb is olvashatnál. 46-osnak leírtam, hogy zsugori rinyál állandóan, nem tudom mit nem lehet érteni. Előreolvasást meg azért tanácsolom, mert rájönnél, hogy én teszem szóvá neki, hogy senki nem rinyál....édes istenem.
55.
55.
DarkLord
#54: Mert te reagáltál a 46-os kommentemre :D
54.
54.
Ecneb
#53: Most ebbe miért engem írtál bele? :D
53.
53.
DarkLord
#48: Hol látsz ebbe rinyát? Engem abszolút nem érdekel egy konzol se , ha tudnál szöveget értelmezni kedves Bence akkor jobb, ha csendbe maradtál volna. Kilóra megvesz egy pc-s titeket :D
52.
52.
dzsiádzsó
#14: Ja annyira könnyű, rendelni kell hozzá speckó cuccokat, szét kell szedni a boxot, alsó hangon ez 10-20e meg 1,5 óra, ha először csinálod, Aztán sima flashnél speckó író, 30 perc kiírásonként patchelni kell a képfájlt, olyan egyzserű. A lemez meg olcsó!
Ehhez képest 2 exe-t lefuttatni, meg bemásolni 3 fájlt hulla ingyen, maga a pokol!
Ezt igazolja az is, hogy csak 1000x nagyobb a pc-n a warez, míg az MS se tagadha, hogy számításai szerint 3%át érinti konzoljainak a warez...
51.
51.
enesrider
#48: Neeeee ne etesd a trollt. Szerencsétlen csak gerjeszti a vitát. Ezt élvezi.. Mindig vannak ilyen emberek.
50.
50.
FherT
Sok műbalhé konzol vagy pc.
Ki nem szarja le nekem mindkettő van és a gép is atom.
Stratégia, mmo pc, minden más konzolon.
Mindent kijátszok ami kicsit is jó ennyi.

Aki meg nyög annak üzenem: kurva anyátokat.
49.
49.
DON GONDOCS
#47: http://www.funnyjunk.com/untitled/funny-gifs/5034140/
48.
48.
Ecneb
#46: ÉS most is a rinyával jön :D Visszaolvasva sem látom ki rinyált volna.
47.
47.
uzsgori
Na örülök :) akkor remèlhetőleg nem fogok làtni ,,jaj pc-je is jöjjön jaj pcje is,, kommenteket gta5 vagy rdr vagy màs konzolexkluzìv hìr kommentjei között :) uhh bàr beteljesülne de ùgysem fog :D mindig menni fog a szànalmas rinya :D
46.
46.
DarkLord
#43: Ez így van , egy jó videókártya árából vesz az ember egy ps3-mat meg egy xbox-ot az ember :D Ezért menőznek itt a nagy konzolosok mikor pár filléres móka egy igazi pc-hez képest...Itt bármelyik komolyabb pc-s megvenné amikor akarná, de nem kell , ezt miért nem lehet felfogni? (ez uzsgorinak szól)
Engem abszolút nem zavart eddig sem ami nem jött pc-re és ezek után sem fog zavarni. uzsgori nem írtad félre a nikked és zsugori vagy épp? :D Itt csak te erőlködsz egyedül a saját kis elvarázsolt világoddal.
45.
45.
Juha
Most komolyan, az evolúció melyik deformált elméletében alakult ki a "konzolos" és "pc-s" faj/rassz? :-)

Mert a "degenerált" és "hülyegyerek" alfajra van itt élö példa, bár mindig új néven, lehet ezért nem kapták még el a tudósok :-)
44.
44.
Ecneb
#36: Az a szomorú, hogy azt sem veszi észre, hogy senki sem rinyál. Legfőbb erőssége, hogy mindenkit elküld a fäszba és lebasz hogy miért rinyál, közben senki még csak hasonlót sem tett :D Szánalmas a kiscsaj!
43.
43.
GAMEROD
Nem értem mire verik a nyálukat a konzolosok, szerintem akinek PC-je van, annak nem pénz egy nextgen konzol sem. Az elmúlt héten 60 ezret költöttem úgy vinyóra és SSD-re. Nem dicsőség, de nagyobb szükségem van rájuk mint egy konzolra. Vehetnék én is, de nem akarok annyira kockának látszani hogy 6 féle gép ficcen a sarokban. Elég a pc oszt jónapot. Azért a pár exkluzív címért nem csinálok dzsungelt a szobámból.-.-.-
42.
42.
SP4C3F0X
#41: Rá kell hagyni az ilyenekre. Valszeg nagyobb örömük nincs az életben. De kár is ezen vitatkozni mert a GTA5 nem nyújt egy fokkal sem több játékélményt mint az elődei.
41.
41.
geforce8600
Én ritkán szólok hozzá a dolgokhoz, de most megteszem. Hát uzsgori
te szerintem egy gonosz és kárörvendő lehetsz ,hogy a PC-sek nem tudnak GTA 5-el játszani. Szóval gratulálok hozzá légy boldog a konzoloddal meg a GTA 5-el!
40.
40.
uzsgori
#39: *ès igen,a pcs rinya a szànalom. Nem az amit igazsàgot hangoztatok hogy a pcsek mindenèrt rinyàlnak... bizonyìtèk kell? Ezen vagy màs honlapon nèzzètek meg a nagy konzolexkluzìv hìreknèl a kommenteket,ajànlom az rdr ès gta5öseket,tele vannak pcs rinyàval :DDD
39.
39.
uzsgori
#37: Először is,nem èn irtam ELŐSZÖR ehhez a hìrhez olyat ami nem ide illik (hanem a pcsek ,ès a szokàsos rinyàt kezdtèk el,a hìrben pcs verziòròl szò se volt----> ez flame)
Màsodszor kit èrdekel ki szimpizik velem? Foglalkozz magaddal. Akàrmennyien utàlnak ezzel a pàr hozzàszòlàsommal,akkoris ugyanaz a helyzet lesz,akàrmit mondtok..nèzzètek meg a koràbbi gta5 vagy rdr hìreket itt vagy màs,akàr külföldi honlapokon...a kommentek tele vannak pcs rinyàlàssal...fàj az igazsàg mi? :) ilyenkor vagyok büszke ès hangoztatom hogy jò hogy konzolos vagyok, konzollal semmit nem hagyok ki ès jò làtni hogy ha pcs lennèk ugyanìgy sìrnèk sòvàrognèk minden konzolexkluzìv utàn :DDD
38.
38.
kopic
#31: Ismét egy értelmes nicknevet választottál magadnak seggeszki.
37.
37.
ArrowCross
#35: Ha már flame-ről van szó azt csak te csinálod itt. Legalábbis próbálkozol.
36.
36.
ArrowCross
#34: Nem veszed észre, hogy senki sem szimpizik veled? Sem a konzolosok, sem a pc-sek.
35.
35.
uzsgori
#28: Egyèbként meg mit vàrtàl?? Rockstaros hìrben (amiben szò nem volt a pcről) idejösz rinyàlni meg oltogatni a rockstart a pcs porttal?? Normàlis vagy? Flame-elsz ès csodàlkozol?
34.
34.
uzsgori
#32: Azèrt ez nem ugyanaz...ha kuncsorogni akarsz egy jàtèkèrt èvekig ès sìrni fòrumokon hogy jaj pcre is jöjjön jaj akkor gratulàlok :) de ha megkèrdezem hogy min szebb az rdr? Konzolon vagy pcn? Akkor mi a vàlaszod? :) jaa pcre nem jött ki ès azèrt mert nem 1080p ès 60 fps akkor màr ne is èljem àt azt az èlmènyt amit ad? Ugyanez a teòriàd a last of us,heavy rain,forza,dragons dogma,gta5 stbnèl is? Akkor rohadt sok minősègi ès kihagyhatatlan jàtèkbòl maradsz ki hülyegyerek :DDDD
32.
32.
Henry82
uzsgori:
ha neked mindegy hogy nez ki egy jatek, akkor ha egyszer eljutsz egy draga etterembe, mondd meg a pincernek, hogy a te eteledet nem kell gusztusosra csinalni, csak turmixoljak be es hozzak ki egy muanyag talba, ugyis csak az szamit mi van benne;)
31.
31.
uzsgori
Én vagyok balf.sz??? Nem inkàbb te aki egy rockstaros hìrhez (ami egy csak next gen konzolra kèszülő jàtèkròl szòl) megint beböfögi a pcs gta5öt? :D unalmas leràgott csont màr hogy lesz e pcre..konzoloskènt nagyon nem izgat,ìgy jàr az aki pcs...DE egy teljesen màsròl szòlò hìrbe felhozni ès tovàbb sirànkozni meg nyàladzani...szànalmas :DDDD hidd el hogy nem ìrtam volna semmit ha nem làttam volna itt egy nyàvogòs sòvàrgò pcst sem (főleg hogy csak konzolra kèszülő jàtèkròl van szò) :) de hogy megy a pcsek rinyàja folyamatosan,az nagyon nagy szègyen :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...