Naponta frissülnek a Humble Bundle-akciók

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 14.
  • Hír
Link másolása
Most kellene bankot robbantani, a GOG-féle Spring Insomnia Sale mellett a Humble Bundle is új akciósorozattal rukkolt elő: két héten át minden nap új leárazások várnak benneteket.

Az elkövetkezendő két hétben, május 27-ig minden nap új Humble Bundle-akció vár benneteket a már megszokott helyen. A játékszabályok a szokásosak, csak annyi a különbség, hogy sietni kell, mert egy nap után kíméletlenül leveszik az aktuális csomagot.

Most éppen a Deep Silver-féle Humble Bundle érhető el, ez egyébként korábban is kapható volt. Ha legalább 1 dollárt befizetsz, tiéd lehet a Saints Row: The Third, a Saints Row 2, a Risen 2: Dark Waters és a Sacred 2: Gold Edition, átlagon felüli pénzösszegért pedig a Dead Island: Game of the Year Edition, a Saints Row: The Third összes DLC-je, a Metro 2033, a Risen és a Sacred Citadel is bekerül a kalapba. Kilenc dollár felett már a Dead Island: Riptide - Complete Editionhöz is hozzáférhetsz.

A szervezők szerint a napi akciók között lehetnek még ehhez hasonló, már kifuttatott csomagok, de természetesen teljesen új pakkokra is lehet számítani.

11.
11.
simon 555
#8: Kár, hogy a sima X3-at nem adják, az legutóbb kimaradt.
10.
10.
Cristiano
9.
9.
grieves13
Akinek van GMG accountja, az most ingyen megkapja a Rush Bros.-t ( https://freegame.greenmangaming.com/ ), amivel playfire-en akár 5€-t is lehet keresni most... :)
8.
8.
BrockSamson
Es mar ugrottak is uj akciora: X3: Terran Conflict, Universe Sanbox, Kinetic Void (Early Access). Egesz jo kis tematikus pakk. :D
7.
7.
TheNick
#5: Akkor nyernél, igaz kis pénzt, mert kicsi a szorzó is. Nem hiába re-bundle a neve az akciónak, megvolt mondva az elejétől, hogy a korábban népszerű bundle-öket újra kiteszik, ha úgy adódik, módosítva.
6.
6.
Necreon
#5: És milyen jó is lenne!
5.
5.
simon 555
Fogadni mernék rá, hogy ugyan azok lesznek csak megint bedobálva az elkövetkező napokban amik már egyszer voltak...
4.
4.
Quent1n
Erős de már ezerszer ellőtték más siteokon is. A jó cuccok (már amiket be lehet nyomni akcióba) már mind voltak akcióban bőven az indiek meg nem vonzanak annyi embert. SR3 alap 1 dollárért de már régesrég megvettem ugyanennyiért vagy talán 3-ért tökmindegy. Dead Island, Metro szintén megvan. Számomra kicsit megrekedt a Humble vagy önmagát ismétli vagy számomra érdektelen indie címekkel bombáz. Persze akinek eddig kimaradtak volna ezek most itt az alkalom! :)
3.
3.
mestermagyar
-xbox gold játék a hónapban 3 lesz! Hihetetlen akció.
-Az neked akció? PC-n meg a humble bundle-ben 50+ játék lesz 20-40 dolcsiért.
2.
2.
hedzsooo
Fínomságok PC-re potya árakon, ezzz aaazzzz! :D
1.
1.
randall13
Aztarohadt, erős kezdés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...