Naponta frissülnek a Humble Bundle-akciók

Most kellene bankot robbantani, a GOG-féle Spring Insomnia Sale mellett a Humble Bundle is új akciósorozattal rukkolt elő: két héten át minden nap új leárazások várnak benneteket.

Az elkövetkezendő két hétben, május 27-ig minden nap új Humble Bundle-akció vár benneteket a már megszokott helyen. A játékszabályok a szokásosak, csak annyi a különbség, hogy sietni kell, mert egy nap után kíméletlenül leveszik az aktuális csomagot.

Most éppen a Deep Silver-féle Humble Bundle érhető el, ez egyébként korábban is kapható volt. Ha legalább 1 dollárt befizetsz, tiéd lehet a Saints Row: The Third, a Saints Row 2, a Risen 2: Dark Waters és a Sacred 2: Gold Edition, átlagon felüli pénzösszegért pedig a Dead Island: Game of the Year Edition, a Saints Row: The Third összes DLC-je, a Metro 2033, a Risen és a Sacred Citadel is bekerül a kalapba. Kilenc dollár felett már a Dead Island: Riptide - Complete Editionhöz is hozzáférhetsz.

A szervezők szerint a napi akciók között lehetnek még ehhez hasonló, már kifuttatott csomagok, de természetesen teljesen új pakkokra is lehet számítani.

11 komment - szólj hozzá!