Naponta frissülnek a Humble Bundle-akciók

Most kellene bankot robbantani, a GOG-féle Spring Insomnia Sale mellett a Humble Bundle is új akciósorozattal rukkolt elő: két héten át minden nap új leárazások várnak benneteket.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#11
#8: Kár, hogy a sima X3-at nem adják, az legutóbb kimaradt.
#10
lesz mit választanom
#9
Akinek van GMG accountja, az most ingyen megkapja a Rush Bros.-t ( https://freegame.greenmangaming.com/ ), amivel playfire-en akár 5€-t is lehet keresni most... :)
#8
Es mar ugrottak is uj akciora: X3: Terran Conflict, Universe Sanbox, Kinetic Void (Early Access). Egesz jo kis tematikus pakk. :D
#7
#5: Akkor nyernél, igaz kis pénzt, mert kicsi a szorzó is. Nem hiába re-bundle a neve az akciónak, megvolt mondva az elejétől, hogy a korábban népszerű bundle-öket újra kiteszik, ha úgy adódik, módosítva.
#6
#5: És milyen jó is lenne!
#5
Fogadni mernék rá, hogy ugyan azok lesznek csak megint bedobálva az elkövetkező napokban amik már egyszer voltak...
#4
Erős de már ezerszer ellőtték más siteokon is. A jó cuccok (már amiket be lehet nyomni akcióba) már mind voltak akcióban bőven az indiek meg nem vonzanak annyi embert. SR3 alap 1 dollárért de már régesrég megvettem ugyanennyiért vagy talán 3-ért tökmindegy. Dead Island, Metro szintén megvan. Számomra kicsit megrekedt a Humble vagy önmagát ismétli vagy számomra érdektelen indie címekkel bombáz. Persze akinek eddig kimaradtak volna ezek most itt az alkalom! :)
#3
-xbox gold játék a hónapban 3 lesz! Hihetetlen akció.
-Az neked akció? PC-n meg a humble bundle-ben 50+ játék lesz 20-40 dolcsiért.
#2
Fínomságok PC-re potya árakon, ezzz aaazzzz! :D
#1
Aztarohadt, erős kezdés.