2015-re csúszik a The Division

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 15.
  • Csúszás
Link másolása
Beigazolódtak a találgatások, a Ubisoft tényleg elcsúsztatja a Tom Clancy's The Division megjelenését 2015-re, a fejlesztők arra hivatkoztak, hogy több időre van szükségük a játék befejezéséhez.

A Tom Clancy's The Division hivatalos weboldalán jelentették be a fejlesztők, hogy a játékuk csak 2015-ben fog megjelenni. Mint írják, olyan játékot fejleszteni, mint a The Division, csak egyszeri lehetőség az életben, ezért nem is akarják elrontani, és akkor adják ki a kezeik közül, mikor tényleg készen van.

A The Division PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül, és a tavalyi E3-on mutatkozott be. Bár a hivatalos álláspont szerint 2014-ben kellett volna megjelennie, voltak olyan belsős forrásból származó találgatások, amelyek szerint az idei premier képtelenség. A The Divisionről itt írtunk egy hosszabb előzetest.

A Ubisoft ennél pontosabb megjelenési dátummal még nem szolgált, egyedül tippelni lehet arra, hogy mikor érkezik a játék: a kiadó legfrissebb pénzügyi jelentéséből egyértelműen kiderült, hogy a 2015-ös üzleti évben nem számol a címmel, vagyis az 2015 áprilisa előtt egészen biztosan nem jelenik meg - ezek után nem nehéz észrevenni a Watch Dogs-párhuzamot...

23.
23.
Ruga
#7
Nem 4770-et akartál írni? :)
22.
22.
Moltes
#3: 'örülök a csúszásnak, abból a szempontból, hogy így minél több hibát kiküszöbölnek.'
Nem biztos hogy hibakot fognak javitgatni mert szertintem a jatekkal is alig alig lesznek keszen mire mar ki kell majd adni.
21.
21.
giga321
#20: Ezt valami pali mondta még valami belsős, de lehet rosszul emlékszem.
20.
20.
Killerbee
#19: A mutatott videón lévő anyag mi ha nem a tényleges fejlesztés eredménye?:)
19.
19.
giga321
Szerintem meg még el sem kezdték ténylegesen fejleszteni :D. Francba pedig, de vártam már. No mind 1 addig csak el leszek a többi játékkal.
18.
18.
kopic
17.
17.
kopic
Én számítottam rá.
16.
16.
deviques
Úgy látszik ez mindennapos lesz mostmár az Ubisofttól.
15.
15.
Drazhar
Ebben talán annyi a pozitívum, hogy így legalább az első két félévbe nem fog beleszólni az egyetemen :D
14.
14.
Zuzda18
Megy a parasztvakítás 1000-el.:)
Nem veszitek észre hogy minden UBI cím halasztva van????
Nem azért ,hogy jobb legyen a játék. A-a.
Vissza kell butítani,és szépen lassan adagolva,máris nem kell félniük se perektől se semmitől.:D
Két hónapja még mindenki a fejét akarta venni az ubinak.Amiért megtéveszti a játékosokat.Mára oda jutottunk,hogy szépen lassan butították le és nem egy adagban hirtelen.(Amire mindenki kiakadt volna.)
Élő példa rá farcry3,watch dogs.(Nyugi a kutyus is butítva van nem kicsit és a Division is butítva lesz.)
Egyszóval az UBI egy rohadmány politikát folytat és kész.
Ez az én véleményem,és ha lehet kérném mellőzni a hozzászólásomra való reagálást.
Béke.:D
13.
13.
Cristiano
nem baj jövőre is legyen jó ubi játék
12.
12.
Killerbee
11.
11.
KeXxX
10.
10.
Dark_Temptation
nagyon várom már! remélem a végén nem az lesz, hogy ne adj isten lezárják a projectet vagy hasonló
8.
8.
NoNametheOneandOnly
Ez nagyon jó hír! Nekem kezd nagyon szimpatikus lenni ezzel az Ubi hogy hagyja csúszni a nagy címeket! A srácoknak meg igaza van a Division most akkorát üt amire megint nem lesz szerintem példa kb 20 évig és így legalább tényleg olyan lesz hogy le esünk majd tőle a székről! :D
7.
7.
bodortamas1
#6: i7-3770-et akartam írni, bocs.
6.
6.
bodortamas1
#5: Nekem jelenleg egy i5-3570 áll rendelkezésemre, de már gyűjtöm a pénzt egy i7-7770-re, ha szerencsém van, még a Watch_Dogs megjelenése előtt meg is lesz.
5.
5.
headhunter86
#3: Én is így vagyok vele, csak én annyira már nem hiszek az E3-mas videóknak. Lásd anno Far Cry 3, ami szintén UbiSoft.
Valahogy mindig sikerül felturbózni E3-ra.
Majd két hét múlva bizonyíthatnak a Watch Dogs-szal. Már a pénzt is félreraktam ha esetleg kevés lenne a procim hozzá. Akkor rögtön lesz mivel tesztelni :)
4.
4.
headhunter86
Nyilván idén a Watch Dogs-al akarnak ütni. Kell jövőre is valami, marketing szempontból nem éri meg nekik két puskaport ellőni idén, sokkal jobban járnak így. Meg gondolom azért koránt sincs még kész a játék, főleg, így a Watch Dogs czúszása miatt is.
3.
3.
bodortamas1
A The Division nálam egy húzócímnek számít, nagyon várom, és örülök a csúszásnak, abból a szempontból, hogy így minél több hibát kiküszöbölnek. A Division szerintem egy korszakalkotó alkotás lesz a játékiparban, mint grafika, mint látvány, mint realitás, mint technológia, mint online csapatmunka téren. Nálam ez már az első, E3-ban látott előzetes után felkerült a tuti vétel listámra.
2.
2.
Edgar26
Ilyenek miatt gondolkodok én is már nextgenben(vagyis current). Így annyira nem sajnálom, hogy csúszik, mert én is jövő évben tervezem valamelyiket beszerezni.
1.
1.
szinkron
Nem tudom a szervereket majd ki biztosítja, ebből a szempontból a Ubisoft egy katasztrófa.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...