A Philips kitiltatná a Wii U-t Amerikából

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 16.
  • Hír
Link másolása
Szabadalomsértés miatt pereli a Philips a Nintendót, a cég nemcsak kártérítést követel, de azt is el akarja érni, hogy a Wii U-t ne lehessen árulni az amerikai boltok polcain. A kiotóiaknak valószínűleg pont ez hiányzott.

A Philips beperelte a Nintendót, amiért az szerinte megsértette két amerikai szabadalmát. Az egyik szabadalom egy olyan technológiára vonatkozik, ami "egy virtuális környezetben modellezi le a felhasználó testét", és ami révén "a virtuális test követi a felhasználó valós mozdulatait", míg a másik egy olyan kezelőfelületet véd, ami a Wii Remote-hoz hasonló eszközökkel irányítható.

A Philips tisztában van azzal, hogy a Nintendo a Wii óta használ ilyen megoldásokat, állítása szerint 2011 novemberében és decemberében már meg is kereste a céget ezzel kapcsolatban, így annak tudnia kell, hogy szabadalomsértést követett el. A Philips most kártérítést követel, valamint azt is kéri a bíróságtól, hogy a Wii U forgalmazását tiltsák be Amerikában.

A Nintendo nem kommentálta a híreket.

13.
13.
Norbiii
Legrosszabb forgatókönyv: Bukik a Wii U. Legjobb: Előzi a Ps4-et, XOne-t.Legyen utóbbi! :)
12.
12.
zola2000
Nem jó nekik, egyszerűen csak zsarolási alapnak használják hogyha a Nintendo nem fizet, akkor akár be is tiltathatják a gépet.

Anno az x360at is valaki be akarta tiltani, ugyanilyen szabadalmi troll, aztán egy összegben megegyeztek.
11.
11.
Biztos azokba is hasznaljak azt amit "ellopott" tulok a nintendo.
Vegul is a nintendo is haztartasi kisgepeket gyarto ceg.
Szarkazmus off.
Meg atfedes sincs a ket ceg profilja kozt.
10.
10.
McDuff
Leállítják a tv gyártást,vmiből meg kell szedniük magukat...az a rejtély hogy miért jo a philipsnek ha betiltják a U-t amerikában?
8.
8.
DON GONDOCS
A Philips inkább normális monitor- elektronikai eszközöket is gyárthatna, már döglődik a 4 éves monitorom. Megyek is perelni! :)
7.
7.
Birkazoli
#5: De ha fegyverbirtoklási engedélyt gyakorlatilag pofonkönnyű ott szerezni, akkor egy fegyver beszerzése (itt értem most az automata fegyverekre) nem okozna gondot nekik.
6.
6.
kredencferenc
#5: Ugye a Colt M4-nek is van CIVIL változata az AR 15. A kiegészítők viszont mint a csőszájfék, pisztolymarkolat, hangtompító és bajonett tiltottak tehát csupán az alap fegyver tartható. Igaz, hogy félautomata, de egy elég komoly fegyver. Az egész usa-ban kapható aszem. A suttyó vidékeken mint mondjuk texas pedig gond nélkül vásárolható automata fegyver mert kihúzták magukat a szabályozás alól.
5.
5.
Moltes
#4: Na azert hulyeseget ne beszeljunk, az automata fegyverek be vannak tiltva Amerikaban is. Nem lehet venni, legalisan biztos nem. Nem tudom te honnan vetted ezt. Az igaz hogy barmi mast lehet egy sima vasarnapi piacon is venni de az mar mas dolog. Sajnos tortentek ebbol tragediak is (columbine) de nem tanulnak.
4.
4.
kredencferenc
És akkor most mi van? Amcsi diktatúra. Egy idióta nép idióta gazdasággal. A kinder tojást meg a svájci sajtot is betiltották, de lőfegyvert bárki vehet, néhány államban meg a nagy teljesítményű automata fegyverek és .50 kaliberes járműelhárító/mesterlövész fegyverek is vételezhetők. Ők is loptak mindent a rakétahajtóművektől a Harley Davidson-ig (Pannónia ugye...) és egy kézikonzolból csinálnak ekkora ügyet ahelyett, hogy a szarral foglalkoznának ami lábujjhegyre állva is az állukig ér. Gratulálok.
3.
3.
Cristiano
#1: imádják trollkodást
2.
2.
Birkazoli
#1: Vagy szimplán így próbálnak egy kis tudomást adni magukról, hogy még léteznek :D utóbbi időbe alig látni, vagy nem is látni Philips cuccokat sehol.
1.
1.
Giggsy
Na mi az? Nem volt hír mostanában a Philipsről, ezért azt gondolták, hogy jó móka lesz beszállni a szabadalmi trollok csapatába?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...