Ma még ingyenes az ArmA: Cold War Assault

Tizenöt éves a cseh Bohemia Interactive, s ennek alkalmából a fejlesztők ingyen elérhetővé tették az első játékukat, a 2001-ben megjelent Operation Flashpointot, amely mostanság ArmA: Cold War Assault címen fut.

A cseh Bohemia Interactive a héten ünnepli fennállásának tizenötödik évfordulóját, és ennek apropóján alapos leárazásokkal kaphatóak a stúdió játékai. Nem maradunk ajándék nélkül sem: a csehek első játékát, a 2001-ben megjelent ArmA: Cold War Assaultot hétfőig ingyen tölthetjük le, s utána örökre a miénk marad. A taktikai FPS annak idején Operation Flashpoint néven futott, igazi klasszikussal van dolgunk.


Ma még térítésmentesen próbálhatjuk ki az ArmA 3-at is, hozzáférhetünk a játék összes tartalmához, kivéve a kampány második és harmadik epizódjához. Ha utána is meg akarjuk tartani a stúdió tavaly megjelent shooterét, akkor 40 százalék kedvezménnyel vásárolhatjuk meg.

Az akció még nem ér véget, 15 százalékkal olcsóbban vehetjük meg a DayZ-t és a Take on Marsot, melyek jelenleg early access státuszban vannak.

Ha netán van egy olyan ArmA 2 példányod, amelyet nem a Steamen vásároltál meg, akkor annak CD-kulcsát immáron a Valve rendszerében is aktiválhatod.

9 komment - szólj hozzá!