Nyáron érkezik a Metro Redux

A 4A Games percekkel ezelőtt hivatalosan is leleplezte a Metro Reduxot, a Metro 2033-at és a Metro: Last Lightot tartalmazó gyűjteményt. Nem csupán a grafikát tupírozták fel, okosabb lett az M.I., és új tartalmakat kapunk.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#13
#9: Részben egyetértek, az aktuális generáció tényleg felemásan indul, a gépeket viszik mint a cukrot, játékok meg alig jelentek meg rá. Én mindenképp váltani szerettem volna, így sok játékkal nem játszottam az előző gen végén, lásd Metro, Last of Us, DW8, szóval nekem nem baj, hogy feltupírozva kiadják az új gépekre is, sőt, nagyon örülök neki, mert ezek bizony jó játékok. Mivel annyira elterjedtek az előző generáció gépei, minimum 2-3 évig még nem lesz olyan, hogy csak PS4-re vagy csak Xbox One-ra jön valami. De ez azért sem baj, mert tök mindegy mikor lett volna, bármikor is jelent volna meg a next-gen, akkor is utána 2-3 év mire saját játékokat kap, amik csak és kizárólag az új gépekre jön. Így pedig már elkezdődött a folyamat, még másfél év, és lesz majd új Halo stb, ami lehet hogy már csak a One-ra jön, vagy más AAA címek amik nextgen gépekre valók.
#12
Örülök neki, jöjjön csak.
#11
#9: Egyet kell értsek... eddigi gen. kb. másról sem szól, mint megkapjuk ugyan azokat a játékokat 1080P -be, 60FPS -el - wow. Ezeket már mindenki rongyosra játszotta....miért nem egy új részen dolgoznak végre. Már a PS3/Xbox korszaknál is sokszor olyan érzésem támadt, mintha egyes fejlesztőcsapatokból elfogyott volna a kreativitás és az ötlet.... ez rosszabb mint az a sok HD pack ami megjelent az utóbbi konzolokra
#10
Ui: Miért nem csinálnak inkább visszafelé kompatibilis konzolokat?
#9
Na na na!!!! Álljunk csak meg egy pillanatra. Én nem akarok szaralaknak tűnni de ezt most minek? Elvileg úgy volt, hogy új játékokat fejlesztenek. Erre megkapjuk a két meglévő játék remake-jét(redux-át ha úgy tetszik) Ne már, hogy a 4a games is beáll a sorba. Ugyan mennyibe került a Sanyinak bejuttatni a konzolját az országba, hogy rádolgozhassanak? Nem akarok leszólni a Metro-t mert az egyik legkiválóbb játék amivel valaha játszottam, megkockáztatom, hogy életem top 10-es listáján is helyet kap. De egy új résszel akkor is többre vinnék. Én tuti nem veszem meg még egyszer ugyan azt nagyobb felbontásért meg pár extra cuccért.
Már így is elég tartalmas volt és tejes érzetet keltett. Most komolyan csak ezt hozta magával az új generáció? 40 eurós tupírozott remake-eket? Ezért kár volt piacra dobni az új konzolokat, csak az amúgy is egyre silányabb felhozatalú játékiparnak csesztek vele oda.
#8
#3: Iszom a szavaidat, annyira egyetértek veled. Nálam is 10/10 a game. (megkockáztatom a generáció fps-e, amit a szaksajtó érdemtelenül alulértékelt) Őszre tervezem a ps4 beszerzését és ezt a játékot tuti megveszem. Szerezd be a dlc-ket megéri....
#7
Ezt biztos megfogom venni. Nagyon imádom a Metro univerzumot. Uhh de jó lesz is. Nekem még akkor is megérné, ha csak a grafikát fejlesztenék tovább. De így!!! Ilyen nyalánkságokkal.
#6
Xone-on 900p/60 de teljesen mind1, csak jó legyen.
#5
#3: Basszus! Én is annál a hajónál akadtam el amikor másodszor a DLC-s nehézségi módban toltam, de úgy felb*szott a játék, hogy letöröltem mentésestül. :P Az a gond legnehezebb fokozaton, hogy néha nem tudod kezelni a menürendszereket, mert semmit sem látsz egyszerűen. Szerintem túlzásba vitték a realizmust, de mégsem nem raktak be pl. egy elővehető táskában az inventoryd megnézése dolgot. Sokszor nem tudom milyen gránát van nálam, vagy nem látom melyik a pénz-lövedék.
#2
Remélem optimizálás jó lesz
#1
Nagyon remélem, hogy jól optimalizálnak, és inkább gyorsabb mint lassabb lesz az első rész. Biztos hogy még1x kitolom mindkettőt :D Hihetetlen könyv a metro 2033, hihetetlen adaptációval, és a last lightnál ugyanez visszafelé.