A CS alkotója szerint készül a Half-Life 3

A Counter-Strike alkotója, Minh Le szerint már javában készül a Half-Life 3 és a Left 4 Dead 3, bár az úriember nem sokat látott a játékból eddig néhány koncepciós rajzon kívül. Hogy mikor jönnek, azt még nem tudni.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#26
LtK
#17
Hat baratom azt varhatod :,D
#25
#14: ILLUMINATI!!!44!!4
#24
Az a baj, hogy oltári nagyot kellene durrantani a HL3-al, hogy hitelesek maradjanak. Ha sok újítást tesznek bele, akkor a régi fanok fognak sírni, hogy ez nem HL, ha "csak folytatást" készítenek, akkor meg jönne a "rókabör és a nagynévvelmindentellehetadni" esete Tóth Marival.
Ez idövel egyre kínosabb lesz, ezért nem lepödnék meg, ha egy reboot/remake látna hamarabb napvilágot, mint a HL3.
Persze ezt csak én tenném így, de ne legyen igazam, és jöjjön egy fasza új rész!
#23
Az EP3 miatt nagyon mérges vagyok a Valve-ra, de HL3 inkább később jöjjön, mint egy csak a címével eladott szar legyen! Legyen méltó is a címére! 100% biztos vagyok benne, hogy lesz HL3 valamikor, nagyon nagy érdeklődés követi még a mai napig is, ez egy tuti kasza, csak jól kell megcsinálni, hogy ne rombolja le a nagy elődök hagyatékát! (mint a Duke nukem, és még sorolhatnánk)
#21
#20: A Valve pont hogy átlagos játékokat csinált csak. Valószínűleg ebben van a sikerük is. Például a CS mitől olyan különleges? Tudsz mozogni, nézelődni és lőni. Még zoom sincs. Kb ugyanezeket már tudta a legelső Wolfeinstein is.
A Valve játékai egyszerűek, letisztultak és csak a lényegre koncentrálnak. Nincsenek telefosva Killstreakekkel meg értelmetlen perkekkel.
#20
#16: A Vavle sosem arról volt híres, hogy átlagos gémet ad ki a keze közül. Ott van pl. a TF, CS, Half-Life, Portal, Alien-Swarm, Dota2... (bár az sajnos nem lett annyira ismert mint az előbbiek, de én sokat játszom vele, olyan mint a dead space csak felülről) Mindegyik nagy durranás volt. Igaz, nagy részük modifikációk voltak, de a A Valve atyaúristene meglátta mindben a lehetőséget, és tessék. Szóval biztos lehetsz abban, hogy a HL3 vagy Ep3 (mert ez sem mindegy) nem egy átlagos shooter lesz.
#19
#14: Mennyi ideig gondolkoztál ezen a marhaságon? :D
#18
Törölt felhasználó
Az lenne a jó,ha csak PC-re jönne ki,ki nem sz.rja le az xboxot.
#17
remelem a hl3 xbox one exkluziv lesz ;) hogy a sok fan a kardjaba doljon ;) (vagy ps4) ha a sony vagy MS meglepne ezt (ontene nekik egy kis dellat) nagyot durranna ;)
#16
Ennyi várakozás után remélem egyszer bejelentik, és ha kijön akkor ne egy átlagos shooter legyen.
#15
Sokszor mondták már ez a bizonyíték vagy, hogy az a bizonyíték és sok átverés kísérletet is megéltünk és csalódottan de bizakodva reménykedtünk tovább sokat türelmetlenek lettek és feladták másoknak rögeszményévé vált a titok megfejtése.Én csak várok és várok és remélem, hogy meg megélem még a folytatást.
#14
MEGVAN!!!!! Valójában most erősítették meg, hogy készül a játék:

Minh Le neve 6 betűből áll. Két játékról beszélt az interjúban, az
6/2=3

A Half Life és a Left 4 Dead is csak négy betűs szavakat tartalmat. 5 darab 4 betűs szó, 5x4 = 20
Az eredeti Half Life 1998-ban jelent meg,
1998+20= 2018 - a játék megjelenési éve.
#13
#12: lol ott a pont. xD
#12
#11: Ha jobban szétnézel az oldalon, találhatsz párat. :D
#11
#10: Két macskát még csak csak szerzek, de a görénnyel gondok lesznek.
#10
#9: Szerintem gyorsan mondd el 25x a miatyánkot, és gyónni elmenni sem egy rossz ötlet. Áldozz fel két macskát és egy görényt, és csak ezek után leszel csak tiszta.
#9
Hát már le se szarom. Nyugodtan kiadhatják felőle holnap is, nem érdekel.


Na jó de! Bocsáss meg Valve nem úgy gondoltam. Lelkem életem a tiétek kérlek irgalmazzatok!
#8
Szerintem nem volt eddig sem kérdés, hogy lesz Half-Life 3. A kérdés az, hogy mikor. Ugyanis a Valve szerencsére nem követi a tendenciát és nem csak kidobja azt ami 1-2 év alatt összejön, hanem minőségi játékot ad ki a kezéből. A másik, hogy idővel annyira felfejlődött a Steam, hogy abból is megélnek így abszolút nincs okuk elsietni semmit sem.
#7
Nem kell aggódni gyerekek, relaxáljatok, és menjetek le edzeni a kondi terembe, majd edzés után meg pihenjetek.. és hipp-hopp a half life 3 a boltok polcain fogja várni a szét edzett tenyereket!