Ingyenes VB-módot kap a FIFA 14

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 24.
  • Hír
Link másolása
Jó hír, hogy azok a FIFA-rajongók is kapnak a VB-hangulatból, akik nem akarták vagy nem tudták megvenni a torna hivatalos játékváltozatát: nekik egy ingyenes, VB-re szabott Ultimate Team móddal kedveskedik az EA.

Ingyenes VB-játékmódot kapnak a FIFA 14 PC-s, PS3-as, PS4-es, Xbox 360-as és Xbox One-os játékosai május 29-én - mint azt a neve sejteti, hogy az Ultimate Team: World Cup játékfajta a közkedvelt Ultimate Teamet alakítja majd át focivébésre.

Az Ultimate Team: World Cup maximálisan elkülönül a hagyományos Ultimate Teamtől, a játékbeli pénz kivételével semmit sem lehet mozgatni a két játékmód között. Ez egyébként nem véletlen, ebben a játékmódban ugyanis egyes játékosok más értékekkel szerepelnek, mint az eredeti változatban.

A lényegét tekintve viszont nem kapunk sok változást a focivébés Ultimate Teamben sem: a legfontosabb különbség, hogy a világbajnokságon résztvevő 32 ország játékosai kerülhetnek majd be a csapatunkba, akik között a kémiát nem az országuk, a csapatuk és annak ligája határozza majd meg, hanem az országuk és az egyes regionális fociszövetségek.

Például: míg a hagyományos Ultimate Teamben Steven Gerrard és Bastian Schweinsteiger nem igazán tudott volna együttműködni, itt az UEFA-s kötődés miatt ezzel nem lesz probléma.

A játékmód külsőre is a focivébét idézi majd, a menü átalakul, megkapjuk a vébés stadionokat, és természetesen a bajnokságot magát is végigjátszhatjuk majd az elejétől a végéig.

7.
7.
kopic
RÚGJATOK MÁR 1 GÓLT A ROHADT ÉLETBE !!!!!!!!!
6.
6.
Unknown
Csak azt nem tudom, miért erőltetik ennyire az UT-t. Inkább foglalkozhatnának a Karrier móddal.
5.
5.
Giggsy
#4: Már az is meglepő az EA-től, hogy egyáltalán kiadnak ilyesmit ingyen. Csodát azért nem kéne várni :D
4.
4.
Henry82
Ez nagyon jo hir, csak kar, hogy a 13-hoz nem adjak ki, ugyanis en a keves ujitas/uj pc-s motor hianya miatt nem vettem meg a 14-et:)
3.
3.
Yanez
Na ez tetszetôs hír és tényleg fura, illetve nagyon meglepô, hogy ingyenes! Örülünk. :)
1.
1.
JackBauer
Fura, hogy ingyenes. Örüljünk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...