A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha a héten több érdekes cím is megjelenik, valószínűleg a többségetek fantáziáját már a Watch Dogs izgatja. Kitartás, már csak ezt az éjszakát kell átvészelni valahogy, utána lehet hackerkedni!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#33
#10: Nem volt rossz, de a jó nem ott kezdődött! :D Egyszer láttam csak, annyi bőven elég volt. Viszont ez a film, csak jobb lehet.
Amúgy a The Wolf Among Us 4. epizódja lemaradt a listáról!
#32
Nem akarok ünneprontó lenni, de a Borderlands 2 már 21-én megjelent Vitára, aznap ki is szállították nekem. Úgyhogy ez a megjelenési dátum téves..
#31
#22: PC
26#: Igen, így van, ezt így kell felfogni.
27#: Te vagy nevetséges :) A felhasználónév választásod tükrözi az értelmi szintedet.
#30
#22: Nem akarom megsérteni, de szerintem torrent platformon nyomja! ;))
#29
Én egyszer egy repülő csészealjat fogok meghackelni és ellopni és végiggurulni a hegygerinceken DH módra. Ti láttatok már repülő csészealjat? XD
#28
#26: don't feed the troll
#27
#26: Fokozd még :D Egyre nevetségesebb.
#26
#23: Ez komoly, hogy még ennyi idő után sem képesek az emberek felfogni? A hackelés a WD-ban abból áll, hogy a főszereplő telefonja egy sebezhetőséget kihasználva rá van csatlakozva a teljes várost vezérlő operációs rendszerre. Magyarán a tényleges hackelést már korábban elvégezték, a gombnyomogatással Aiden csak parancsot ad a bejuttatott trójainak, hogy mit csináljon. Nyilván nem lett volna élvezetes, hogy még a legminimálisabb dolgok használata is minijátékhoz legyen kötve, nem?
#24
#2: Én már napok óta játszhatnék vele ha letöltöttem volna.
#23
watch dogs, igen.Nem tudom mióta szól arról a hackelés, hogy előkapok egy telefont, belassítom az időt és megnyomok egy gombot. Biztos bennem van a hiba, hogy ezt a műveletet nem tudom "hack"elésnek betudni. Parasztvakítás az egész
#22
#17 milyen platformon tolod?
#21
A the wolf among us episode 4 észak amerikában jelenik meg 27.-én tudtommal
#20
The Wolf Among Us episode 4: május 27.
#19
NorbiiiModerátor
#7: Úgy legyen! :)
#18
És még tegyük hozzá, hogy holnap jön PC-re a The Wolf Among Us Ep. 4 :D Úgyhogy holnap este teli hold ide vagy oda, én farkasbőrbe bújok :D
#17
Watch_Dogsot már elkezdtem, 2. fejezet vége felé tartok, eddig annyit tudok mondani róla, hogy a játékmenet, gondolok itt a kommandózásra, igen hangulatos. A történet eddig nem nagy durranás, de még változhat. A harcrendszer és fedezékrendszerrel nincs bajom, sok minijáték van, amik szintén dobnak valamennyit az összértéken. Az irányítás az elején nehéznek tűnhet, de hamar megszokható és elsajátítható. Gondolok itt a fegyver, és tárgyak kiválasztására. A hackelés élménye megvan, nagy szabadságot ad e téren, DE nem végtelen szabadságot, ami szerintem teljesen korrekt. A hackelés sokat segíthet fegyveres küzdelmekben is, szóval nagy jelentősége lesz.
Egyelőre ennyi, aztán ha végigjátszottam, majd részletesebben kifejtem a véleményem a teszt cikkben.
#16
#13: Megbízható kapitánytól venni a rakományt,és akkor nem hiszem,hogy gond lenne.
#15
#7: Arra várhatsz...
#14
Nem tudom, a HTR+ Slot Car Simulation-ön kivűl semmi értelmes a héten...