Friss traileren a Caffeine

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 28.
  • Videó
Link másolása
Űrállomás, elszigeteltség, ijesztő jelenetek - a Caffeine semmiben sem szenved hiányt. Nem úgy, mint a történet szereplői: a jövőben az emberiség tetemes hányada koffeinfüggő, az igényeket az űrből elégítik ki.

A Caffeine egy Unreal Engine 4-gyel hajtott túlélőhorror lesz, amely meglehetősen érdekes alapötletre építkezik: a világ lakosságának túlnyomó többsége 2097-re koffeinfüggő lett, a megnövekedett igényeket az űrből pótolják. A játékosok egy bányászt alakítanak, a főszereplő magára marad egy űrállomáson, és nem tudja, hogy hová tűntek a társai.

A fejlesztők a Kickstarteren törnek babérokra, 70 ezer ausztrál dollárt szeretnének a játékra összekalapozni. Az adományozásból még 22 nap hátravan.

A PC-re, Macre és PS4-re érkező alkotás sokkal szebben néz ki, mint amilyennek legutóbb láttuk. A játék támogatja a VR-szemüvegeket is.

9.
9.
Ecneb
#8: Szerkesztés gombbal egyet értek. Viszont ez a játék annyit nem ér meg, hogy 70K dollárt kérjenek el érte. Szerintem kész röhej. Alap modelleken, meg egy 'jól' összerakott pályán kívül más nincs benne. Itt értek bármilyen karakter animációt.
8.
8.
Stiw
#7: A szerkesztés gomb még mindig hiányzik. Megértem, hogy akkor a trágárságot is sokat kiszerkesztenék, miután lecsillapodtak a pörgésből, de legalább egy 5 perces limit lehetne már rá.
7.
7.
Stiw
#5: Pedig szvsz sokkal többet érdemelni. Annyira bugyuta játékok/eszközök valósulnak néha meg nagyobb büdzséból, nehogy már egy ilyen hangulatos sci-fi horror bukjon el. Bár, még a greenlighton van esély. Bár, az is igaz, hogy reneszánszát élik most a horror játékok, nagyon felkapottak lettek az utóbbi időben. De ez akkor is elszomorít, hogy egy ilyen csinos játékra nem adnak pénzt.
6.
6.
Ecneb
#3: Nagyobb bajod sose legyen!
5.
5.
NereusLaceee
Hajrá! Az indie kampányuk csúnyán elhasalt pár hete. Konkrétan 3200 dollár jött össze a 70.000.-ből :)
3.
3.
Tyranio
Aha... Miért pont koffein? Mármint, miért? Ennyi erővel lehetne a játék neve Sugar vagy Tobacco, körülbelül ugyanannyi értelme volna. És az űrből? Ha egy bioszféra alatt termesztenének teát, kávét vagy kakaót akkor az érthető lenne, de bányász? Találtak a Marson kávébányákat vagy földalatti teafolyókat? Gondolom közvetlenül a tarhonya földek mellett. Lehet, hogy nincs kapcsolat a játékos foglalkozása és a koffein hiány/termesztés között, de ki tudja?

Nos, ha másért nem is, a koncepció megvalósítása és a válaszok miatt várom egy kicsit a játékot.
2.
2.
Stiw
Én várom a játékot, jónak tűnik. :)
1.
1.
toriell
Érdekes játéknak igérkezik:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...