Frissítve: Kiszivárgott a PS Plus júniusi kínálata

A szokásoknak megfelelően idő előtt kiszivárgott a PS Plus következő ingyenes játékainak listája, ha hihetünk a pletykáknak, júniusban az NBA 2K14-et kapják meg a PS3-tulajok.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#33
Hàt èn is jobb felhozatalra szàmitottam, de szerencsère pont most jàr le az elöfizetèsem.
#31
#30: Azért több helyen sántít az elmélet. Én is plusos vagyok, de azért el kell mondani hogy nem teljesen igaz amit mondasz. A plus nagyon jó kis szolgáltatás, szerintem is megéri. DE: a használt AAA címet tovább tudod adni, persze kérdés hogy mennyiért de ha nem ülsz rajtuk sokat akkor 0-ba ki lehet hozni. Ha még hozzá teszem hogy a plusos játékkal ''csak" addig játszhatsz amíg él az előfizetésed, akkor még jobban árnyalja a képet. Ha már nem lesznek az éves gamek akkor kevesebb játék lesz a felhozatalban és azt hiszem ez bántja az előfizetőket, legalábbis én számítottam rá hogy megint lesznek éves címek, legalábbis ps3-ra mindenképp. Ja és még annyi hogy 15-ért drágán vetted.
#29
#28: Ezt hol olvastad, hallottad? Nekem az utolsó infóm az, hogy azokat csak később jelentik be.
#28
#27: Nem lesznek éves játékok már. Cserébe, hogy 2 játékot adnak PS4-re, elveszik az éves változásokat.
#27
Őszintén én is jobb játékokra számítottam, de azért rossznak ezt sem nevezném. Természetesen a Ps4 kínálat gyenge, de tökön szúrná magát a Sony ha nem így lenne. Ettől függetlenül a következő 2-3 hónapban várok egy Knack és/vagy Killzone párost a 4eseknek. Remélem az éves gammák nagyon jók lesznek. Gondolok itt egy Beyondra vagy hasonló.
#26
#14: Szerintem meg pont jó, hogy jönnek sportjátékok. Attól még, hogy neked nem tetszik attól még ezek jó játékok.
#25
#21: Van isten!:DDD
#24
Törölt felhasználó
Meg jo hogy nem vettem meg a Trine 2-t az elejen :-) az outlast dlc-t sem veszem meg, ugyis kesobb vagy ingyenes lesz, vagy baromi olcso. :-)
#23
XD Milyen 30? Na mindegy.
#22
#30
Már volt. :)
#21
YanezModerátor
#20: Amint láthatod meglesz! :) Egyébként amcsiban a májúsi kínálatban a Puppeteer is benne volt, ami azt jelenti M.O-ra is jön. Vagy már volt is?
#20
#18: Hát azért egy fokkal jobb felhozatal.Bár nem értem, hogy ők miért kapják meg a Trine 2-t, mi meg miért nem!?
#18
#17
#16: Persze, tudtam. Az előfizetést csak az ingyen játékok miatt vettem.
#16
#15: PS3on meg nem is kell multi hogy multizz (gondolom tudtad).
#15
#13: Sajnos még nincs PS4-em.
#14
NBA2K14 egy fosadek. A multkor PES14. Kovetkezokor F1 2014? Mia szösz?
A Lone Survivor az erdekesnek nez ki. A VITA-al meg nincs amit kezdjek mert a mi ki..szott orszagunknak, Romániának nincs PS Store-ja es nekem a PS+ Angol accounton van, de a Román a rendes felhasznalom. Ideje lenne ez ügyben is a SONY-nak valamit tennie.