Az EA bezárja a Mythic Entertainmentet

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 30.
  • Gyászhír
Link másolása
A Warhammer Online és a Dark Age of Camelot-sorozat fejlesztője már nem létezik többé - az EA megerősítette, hogy bezárja a nagy múltra visszatekintő stúdiót. Nem vagyunk meglepve, a jelek erre utaltak korábban.

Az EA megerősítette, hogy bezárja fairfaxi stúdióját, a Mythic Entertainmentet. A céget 1995-ben alapította Virginiában Ray Muzyka és Greg Zeschuk, akik azóta már a BioWare sorait erősítik. Leghíresebb alkotásuk a Dark Age of Camelot-sorozat és a Warhammer Online volt. Utóbbi tavaly decemberben állt le.

A Mythic az elmúlt években mobilos címeket készített, az Ultima Forever: Quest for the Avatar még egész tűrhető alkotás volt, ám a Dungeon Keeper: Mobile-t egyöntetű negatív visszhang övezte, mivel hiába volt free-to-play játék, valódi pénz elköltése nélkül nagyon nehezen lehetett boldogulni benne.

A hivatalos álláspont szerint az alkalmazottak egy részét más stúdiókhoz csoportosítják át, a többieknek pedig segítenek új munkahelyet találni.

5.
5.
kopic
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/10421503_904049689620474_6182282470540875339_n.jpg
4.
4.
Cristiano
3.
3.
Stranger
"mivel hiába volt free-to-play játék, valódi pénz elköltése nélkül nagyon nehezen lehetett boldogulni benne."
Azért kíváncsi lennék, hogy a fejlesztők akarták így vagy a kiadó...
2.
2.
dante92
"valódi pénz elköltése nélkül nagyon nehezen lehetett boldogulni benne." Ez nem igaz... mai napig tolom, imádom és egyáltalán nem nehéz benne haladni. Okosan kell csinálni. Tény, hogy napokat kell várni, mire fel épül pl. egy graveyard, de nem nehéz az előre haladás. Aki pedig fizet érte, az hadd fizessen... azokat is leverem :P
1.
1.
leviske
"akik azóta már a BioWare sorait erősítik."

Már ez is múltidő. Amúgy mi a fenéért zárták be? Azt hittem, hogy 5 éve azért csapták be a BioWare keze alá, hogy ők foglalkozzanak majd az MMO-kkal. Azóta se adtak ki semmit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...