Folytatódik a Red Dead Redemption és a BioShock

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 30.
  • Hír
Link másolása
Konkrétumok persze még nincsenek, de a Take-Two vezérigazgatója szerint mind a Red Dead-, mind a BioShock-sorozatra úgy tekint a kiadó, mint amire hosszú távon is építkezhet. A BioShockot a 2K Marin veszi át.

Nem kell temetni a BioShock-sorozatot, és a Red Dead-széria is folytatódik majd - gyakorlatilag ezt erősítette meg a minap Strauss Zelnick, a Take-Two vezérigazgatója.

Az úriember a Cowen and Company elemzői konferenciáján a Red Deadet egy lapon emlegette a Grand Theft Autóval és a Borderlands-játékokkal, mint mondta, a Red Dead is olyan frencsájz, amire hosszabb távon építenének. Az persze, hogy nem jelenik meg évente új Red Dead Redemption, nem véletlen: Zelnick szerint nekik az a - szerinte kifizetődő - stratégiájuk, hogy ezeket a címeket alkalmanként hozzák vissza, és inkább nem árasztják el velük a piacot. "A játékosok jobb játékokat akarnak, nem pedig többet" - mondta.

Zelnick szerint a BioShock-sorozat is folytatódik, és bár konkrétumokat nem tudott mondani, az Irrational Games bezárása után ez már önmagában is megnyugtató hír. A fejlesztést egyébként az elmondottak alapján a 2K Marin vette át, az a csapat, amelyik a BioShock 2-t és a The Bureau: XCOM Declassifiedot is tető alá hozta.

23.
23.
KopyAti
*pályafutásom
22.
22.
KopyAti
Csak savanyú neki a szőlő! Amúgy a cikre reflexből nyomtam rá, amint láttam, hogy RDR folytatás készül. Gémer pájafutásom, ami nem kevés évet számlál már, egyik legnagyobb játékélményét hozta el nekem!
21.
21.
Bred
#20: Már el is képzeltem egy állásinterjút ilyen kérdéssel:
Munkaadó:- Hát eddig minden kritériumnak teljesen megfelelt de még egy kérdésem lenne magához.
Munkavállaló:- Igen? Mi lenne az?
M.a:- Ön hány játék miatt vesz konzolt?
M.v:- Ömmm.. 2?
M.a:- Nagyon sajnálom de a cég vezetést nem önnek találták ki.

Amúgy neked hogy sikerült összekapcsolnod ezt a 2 dolgot? Vagy a gazdag emberek akik megengedhetik maguknak hogy például az az xboxuk mellé vesznek egy ps-t mondjuk csak a GoW miatt akkor már teljesen alkalmatlanok egy cég vezetésére?
20.
20.
GAMEROD
Akik csak egykét játék miatt képesek egy teljes konzolt venni, na azoknak se kell attól félniük hogy majd rájuk bízzák egy cég irányítását.
18.
18.
kopic
A 2K Marin jó folytatást talán-talán készíthet majd (bár a 2.része, az XCOM sem sikerült vmi fényesre), azonban az Irrational részeihez (Bioshock, Infinite) tuti, hogy nem fognak felérni.:(
17.
17.
Nicodemus
BioShock 2 hatalmas visszaeses volt az elso resz szinvonalahoz kepest. Nagyon nem ereztek at az alkotok hogy mi volt az esszenciaja a BioShock lenyegenek. Nem orulunk Vincent...
16.
16.
Neo1989
#4: Az RDR sose volt PC-re úgy h emiatt biztos nem fog vitázni senki megnyugodhatsz.
15.
15.
Grabowsky30+
RDR valóban az előző konzol generáció egyik ékköve remek hír, hogy folytatják! Az már kevésbé, hogy a Bioshock nem az eredeti fejlesztők kezében van! A második rész elég gyengus volt az elsőhöz képest és a bureau sem volt valami nagy szám, bár előre leírni valami nem szerencsés, de sok jóra nem számítok!
14.
14.
kristof97
Én bírom a Take Two-t abból a szempontból, hogy nem erőlteti a sorozatgyártást (kivéve a 2K sportjátékok, bár minden sportjáték évente jön ki), de annak nagyon nem örülök, hogy 1: folytatni akarják a Bioshockot, mert az a játék Ken Levine szerint is be van fejezve. Persze, lehet még új történeteket beleírni az univerzumba, de tök fölösleges szerintem. 2: Miért a 2K Marinnak adták a címet?? Se a Bio 2, se a legutóbbi XCOM nem lett jó játék. Ez már a második baljós dolog a még be sem jelentett játékról (hogy folytatják, és, hogy kik). Örülnék, ha nem les z igazam.
13.
13.
Raam989
Az RDR volt az a produktum, ami 24 év után képes volt megszerettetni velem az egész western műfajt. Korábban nem szerettem őket, unalmasnak találtam mindent, de az RDR után valahogy mindent másképp látok. Egyenesen imádom a westerneket azóta. Várom a következő játékot.
12.
12.
DevilGamer
Remélem a 2K Marin kijavítja az előző hibáját/hibáit és Bioshockhoz méltó folytatás tesz le az asztalra.
Nem mellesleg várom az új XCOM játékot, kíváncsi vagyok, hogy fejlesztik-e egyáltalán, vagy mi lesz?
11.
11.
lolman598
Én azért jobban örülnék,ha Ken Levine és maradék maroknyi embere kezében lenne ismét a Bioshock.
8.
8.
sloth
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!
|--|__[*~*]__|--|
6.
6.
Porcupine Tool
#3: Hujjujuj! Mindenképp pótold,mert a generáció egyik legjobb játéka volt!
4.
4.
B-Shaggy
Rendben, örülök a hírnek, de ha Red Dead nem lesz PC-re, mészárlás lesz.
3.
3.
FrankBlack
Nagyon helyes :) Jó lenne, ha más kiadók is így gondolkodnának.

Én nagyon örülök a hírnek, mert ezekben a játékokban még van némi bizodalmam, szóval jöjjenek csak :) De azért esetleg egy PS4-es RDR HD Edition féle dolognak is örülnék (mivel nekem kimaradt a PS3, és PS4 van tervben majd valamikor :)
2.
2.
Zombiekiller6
Bár a 2K Marin-nak annyira nem örülök, de azért jó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...