Ennyit fejlődött a Metro Redux grafikája

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 31.
  • Képek
Link másolása
Az idei nyár egyik nagy slágere lesz a Metro Redux, amely a sorozat első két részének továbbfejlesztett változatát tartalmazza. A kibővített pályák és a mesterséges intelligencia javulása mellett a grafikát is felturbózták.

A Metro Redux minden tekintetben felülmúlja a Metro 2033 és a Metro: Last Light látványvilágát, amelyet már kimondottan PC-re, PS4-re és Xbox One-ra szán a 4A Games. Hogy mégis mennyiben fejlődött a grafika, azt a következő összehasonlításból megtudhatjátok.

A csomag nyáron landol, de a Metro 2033 és a Metro: Last Light Redux-változatát külön-külön is megvásárolhatjuk letölthető formában.

Metro 2033:

Metro Redux:


7.
7.
Fronter
#6: Nem csak a grafika lesz feljavítva, hanem az AI is. Ez még jobb hír!
6.
6.
xxxgamer4ever
Nem úgy volt hogy csak az új konzolokra jön a redux? Nem mintha zavarna, sőt örülök is neki ha PC-re is jön, egyszer már végigtoltam mindkettőt, (az elsőt többször is ami azt illeti) de biztosan remek lesz feljavított graffal kitolni még egyszer.
5.
5.
markoci555
#2: Nem érzem fair-nek, én ingyen szereztem be a 2033--at
4.
4.
Cristiano
#1: jól teszed ha megveszed megéri
3.
3.
DON GONDOCS
Ennek a 2 játéknak a grafikája még most is káprázatos, ha csinosítanak még rajta az csak jót tesz a játéknak, remélem nem lesz ezis lehúzás.
2.
2.
crytek
Remélem végig rajta lesz ez a lehetőség hogy akinek már megvannak a "régi" verziók -50%-kap rá mert akkor ha majd féláron lesz azon felül is lecsapok rá :D

Addigra lesz hozzá talán gépem is,ugyanis az alap game-ek se mennek maxon.
1.
1.
roli33
Na ezt meg fogom venni PC-re, úgyis kimaradt mind a két rész!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...