E3 2014: Tényleg lesz új God of War?

Már korábban is hallottunk olyan pletykákat, hogy a Sony bemutathatja az E3-on a God of War új részét - most ezeket tetézte a Sony Santa Monica egy rejtélyes Twitter-üzenettel.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#22
#19: Nekem is meg volt a 1-2 PS3-ra de nem voltak benne ilyen bugok.
#21
#20: a legnagyobb zenei hiba az ascession-ben hogy szinte egy vérbeli god of war zene sincs benne ..... anyira hangulatát vesztett játék lett pedig az összes részét kimaxoltam nem 1x de ez az ascession kábé 1x vittem végig és azóta se nyúltam hozzá :/
#20
#17: Zenei hibákról én is hallottam. A játékot viszont csak tavaly júliusban vettem meg, lehet addigra patchelték mert én nem találkoztam ilyen hibákkal.
#19
#17: A PS3-as első részben is volt zenei hiba, mint már írtam egy másik hírhez. Ott meg az volt a baj, hogy az Architecht's Mysteries című muzsika szólt párhuzamosan mindig azzal a számmal, aminek épp mennie kellett. Elég zavaró volt. Még a végén Árész ellen is szólt! Youtube-on is a PS3-as végigjátszásoknál is lehet tapasztalni, tehát nem csak nekem volt ilyen!
#18
#17: Az komoly!
Akkor lehet tényleg a sok pach segített rajta.
Vagy te mikor játszottál vele?
#17
#15: Nagyon sok a zenei bugg. Olyan mintha húzná a szallagot a magnó. Ilyen álltalános buggal csak egyszer találkoztam, beakadt a lábam egy sziklába. Igaz lehet, hogy hűlyén írtam és a hangi hibákat nem is bugnak nevezik. De töbször is elmaradt a hang egy párbeszéd alkalmával. Csak tátogás semmi hang. De ez a hang beakadás végig volt nálam. 3x játszottam ki, és szinte mindig ugyan ott jelentkeztek ezek a hibák. Számomra ez is nagyo szemöldök rángató volt. Mert az elöző 5 részben nem voltak ilyen hibák, hiányoságok.
#16
A God of War -trilógia volt az a játék,ami miatt PS3-at vettem. Csak ezért. Azelőtt sose volt konzolom,de ezért a játékért megérte,az összes darabjáért. De sajnos ez már biztos csak next-gen lesz,úgyhogy kénytelen leszek eladni az egyik vesémet egy új gépért :/
#15
#10: én sem találkoztam bugokkal benne.Az új részt pedig várom sok szeretettel. :-)
#13
Kratos the best jeahhhh .
#12
Óriási fan vagyok de csak egy buggal találkoztam.
Mindenesetre én örülnék egy új résznek.
#11
#10: Én egy buggal se találkoztam benne, igaz én megjelenés után egy hónappal vettem meg, akkor már agyon volt pachelve.

Egyébként nekem az ascension is nagyon tetszett.
#10
Remélem az lesz. Csak egy valamit kérnék, hogy ez a rész ne legyen teli bugokkal. Mert egy kissé mosoly lohasztó volt az Acsession ilyen téren.
#9
#7: Valahogy én is így érzek (és minden fan, aki fél, hogy esetleg elrontják). Előzmény már tényleg nem nagyon kéne, inkább akkor egy reboot, vagy egy új, GoW-hoz hasonló franchise új főszereplővel. Esetleg egy nagyon jól megírt 4. rész. Szerintem ez lesz. Mindenesetre már nagyon kíváncsi vagyok!
#8
tökéletes lenne készülne
#6
Ha ez igaz, akkor karácsonyra fixen meglepem magam egy PS4-el és akkor teljes lesz itthon a next gen paletta(kivétel wii u) :)
#5
Jó lenne :D
#4
hej ha igaz lesz akkor két éven belül gent kell váltanom :D
#3
#2: Jólvan seggeszki örüljé'.